• Fresco
20 de Pc-uri de 8mm, Gaura Împinge în Extinderea Șurub Panou Clipuri de Plastic Nit

20 de Pc-uri de 8mm, Gaura Împinge în Extinderea Șurub Panou Clipuri de Plastic Nit

RON 2.96


Denumire Produs : Nit Plastic
Max. Diametru : 20mm/ 0.79"
Se potrivesc Diametru Gaura : 8 mm/ 0.24"
Lungime totală : 16mm/ 0.63"
Material : Plastic
Culoare : Negru
Net Greutate : 26g
Pachetul de Conținut : 20 x Nit Plastic
Despre Transport
Vom livra produse prin China Post Airmail, la nivel mondial, cu număr de urmărire .de obicei, se poate ajunge la cele mai multe dintre țările în 39-60 zile lucrătoare. Dar timpul de livrare depinde de destinație și de alte fabrici., poate întârziere de până la 60 de zile lucrătoare . ca urmare a localiza vamale bloc sau din alte motive. Vă rugăm să înțelegeți situația în care țara ta nu este o putem controla .desigur, va face tot posibilul pentru a accelera lucrurile în partea noastră. Dacă orice informații de urmărire de imagine a dvs. pachet necesar doar sa ne contactati.
Plata
EMS.DHL, China Post Registru de Aer de e-Mail și așa mai departe este disponibil pentru tine.
Și vă rugăm să asigurați-vă că toate informațiile detaliate pentru tine(nume complet, adresă sau cod ) este corectă.
Culoare nepotrivire
Vă rugăm să înțelegeți că culoarea nepotrivire nu pot fi evitați între imagine și produs real din mai multe motive, cum ar fi lumina în fotografie, diferite ecrane și altele. Vă mulțumesc pentru susținere și să înțeleagă.
Feedback-ul
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Vom lăsa feedback-ul pozitiv pentru tine, care este la fel de important pentru tine. Contul clasa va crește la fel de bine ca atunci puteți obține mai mult cu discount de cumpărare în viitor pe acest site. Suntem mereu aici pentru tine pentru a rezolva orice probleme. Vă mulțumesc pentru a înțelege.

Detalii

DIY Consumabile:
Pentru prelucrarea metalelor
Numărul De Model:
SZ-FJS-I009666
is_customized:
Yes
Nume De Brand:
WOLFHEAD

Alegerea clienților