• Fresco
Walkie Talkie Repetor Radio Caseta de două Fel de Radio, Trei Transceivere Multiport

Walkie Talkie Repetor Radio Caseta de două Fel de Radio, Trei Transceivere Multiport

RON 163.96


Descriere :
Acest radio repetor este un dispozitiv util pentru creșterea distanței de comunicare radio . Teoretic, valabil distanta de comunicare de radio de pe piață este de până la 8 KM. Dar distanța poate fi extrem de redusă în utilizarea efectiva, din cauza unor obstacole, cum ar fi constructii, pestera, munte, etc. Acest repetor este ușor de utilizat și doar nevoie pentru a conecta dispozitive de emisie-recepție cu ea. Acesta este de obicei aplicabile pentru pestera de construcție, subminează constructii, domeniul construcții, transmisie între subsol și sol, pe scară largă de activitate, transmitere la distanta, etc.
Frecvența de cele mai multe portabile walkie-talkie pe piață este de 400-470 MHz, și max putere de ieșire este de 5 W care efectiv vorbesc gama este de aproximativ 5-8 KM(numai într-o gamă largă zonă deschisă). În unele zone, cum ar fi în oraș cu clădiri înalte, intervalul este de numai 1-2 km, în unele cazuri acesta a primit doar câteva sute de metri!
În scopul de a realiza comunicare la distanță, avem nevoie de repetor. Dar prețul normal producător de repetor este foarte mare, astfel încât acest nou tip repetor este lansat! Operațiunea este foarte simplu , este fără alimentare! Și nu aveți nevoie de a modifica orice parte a radio . Tot ce ai nevoie este doar de două radiouri portabile, bagi mufa de la căști și difuzor mic (2.5 mm si 3,5 mm) cu acest repetor radio box , a devenit un foarte practic mici repetor!
Funcții :
1. 3 porturi pentru transceivere
2. Potrivit pentru Kenwood interfață
3. Bateria nu este necesar
4. Nici o ajustare pentru emisie-recepție
5. Ușor de utilizat : conexiune cu dispozitive de emisie-recepție numai
6. Mod de operare : Semi-duplex
Pachet :
1x Two Modul Repetor Radio Caseta pentru Trei Transceivere

Detalii

Dimensiuni:
11*6*3 cm
Is_Display:
No
Nume De Brand:
VISRIG
Numărul De Model:
RPT-3M
Vorbim Gama:
>10km
Tip:
Accesorii
Gama De Frecvențe:
depinde radio
Distanța Maximă:
>10km
Material:
Plastic
Depozitare Canal:
depinde radio
Walkie Talkie Tip:
Portabil
is_customized:
Yes
Vorbim Gama:
walkie talkie 10km

Alegerea clienților