• Fresco
  • -30 %
DC 6V-80V Mecanice Romb Contor de Ore Hourmeter Ecartament pentru Barca de Masina Motor de Camion Impermeabil Auto Piese de schimb

DC 6V-80V Mecanice Romb Contor de Ore Hourmeter Ecartament pentru Barca de Masina Motor de Camion Impermeabil Auto Piese de schimb

RON 39.00
RON 55.56


Caracteristici :
De înaltă Precizie și Performanță Constantă.
Rezistent la apă și Ușor De Citit Contor de Ore.
Caietul de sarcini :
Intervalul de timp : 0-99999.9 ore
Precizie : ±0.01
Resetare la Zero : nu
Tensiune de alimentare : AC/DC 6 V-80 V
Putere : 0.3 W
Temperatura de lucru : -10℃~50℃
Umiditate relativă : toate sigilate
Șoc-dovada nivel : 10-70 Hz 1-8g
Nivel rezistent la apa : IP65
Polaritate : pozitiv/negativ
Modalitate de instalare : suportul de fixare sau cu șurub de fixare
Dimensiune : 60 X 54 X 32mm/2.36 X 2.13 X 1.26"
Greutatea netă : aproximativ 55g
Aplicații :
Cursa de Masini, CAT motostivuitoare, camioane, barci, cărucioare de golf, RVs, vehiculele off-road, etc. 1 Oră X 1 Metru. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Timp De Livrare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE la tine. NU există EXCEPȚII!
Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O
GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress! Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Detalii

Țara/Regiunea de Fabricație:
China
Plasarea pe Vehicul:
FATA
Caracteristici Speciale:
Rezistent la apa
Pentru Autovehicule Marca/Model:
Volkswagen
Element De Lungime:
6 cm
Schimb Numărul Parte:
contor de ore
Tip De Material:
Plastic
Articol Greutate:
45 g
Numarul Parte:
Alte
Altă Parte Numărul:
Alte
Lățime Produs:
5.4 cm
Nume De Brand:
VODOOL
Înălțime Element:
3.2 cm
Resetare la Zero:
no
Tensiune:
AC/DC 6V-80V
putere:
0,3 W
Articol:
Masina Accessaries

Alegerea clienților