• Fresco
70cm Inaltime Alb Suport pentru Flori de Nunta de Flori Vaza Masa Centrala de Nunta de Decorare

70cm Inaltime Alb Suport pentru Flori de Nunta de Flori Vaza Masa Centrala de Nunta de Decorare

RON 1320.00


70cm Nunta Vaza cu Flori de Aur Masa Suport pentru tort de Nunta 10buc/lot -Stil Mici
Informații Dimensiune :
Inaltime : 70cm
Culoare : Alb culoare Notă : Pentru un transport usor, va vom trimite piesele de separat, ai nevoie de a le asambla singur, este foarte ușor : ) Dacă aveți nevoie de alte culori, putem face, de asemenea, pentru tine, pentru detalii, rugam sa ne contactati : ) pretul este doar pentru standuri și fără alte accesorii, cum ar fi flori etc. Vom încerca noastre cele mai bune pentru pachetul de mărfuri foarte bine,dar de câteva ori Pentru pe termen lung de livrare,ar putea avea un ușor scrach sau out-of-forma,dar nu va afecta aspectul și de a folosi,nu vom accepta orice litigiu sau de restituire din cauza asta.sper că puteți înțelege!
Pentru a asigurați-vă că pachetul poate ajunge mai repede si mai sigur , pls lasă în mod clar, detalii de transport maritim,Dacă doriți să facă ordine mari,vă rugăm să contactați cu mine prin e-mail,că toate navă de ocean și plata prin banca sau western union.
Notă : Fiecare client are datoria de a plăti impozite pentru țările lor. Vom declara valoarea reală ca agent de livrare cererea pentru mărfurile comandate dacă nu lași nici mesaje, atunci când plasați comanda, nu e nici o problemă dacă vrei să declare o valoare mică pentru bunurile dumneavoastră, dar ar trebui să-și asume riscul de a fi amerced de personalizat. vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare.

Detalii

Dimensiune:
M
Stil:
Europa
Nume De Brand:
CrystataShine
Material:
Metal
Numărul De Model:
xxx
Funcția:
Vaza Podea

Alegerea clienților