• Fresco
Mâinile în Jos de către Ceilalți Frați -magic

Mâinile în Jos de către Ceilalți Frați -magic

RON 12.00


2016 Mâinile în Jos de către Alți Frați
Demonstra address : v.youku.com/v_show/id_XMTcy Mz U3 MDY0 MA==.html
Acest lucru este, pur și simplu, una dintre cele mai bune close-up, mentalism efect am văzut în ultimii ani. E așa de bine. Vă întrebați pe cineva pentru a scrie numele unui prieten. Se ascunde de hârtie spatele lor. Poți să le spui ce mână hârtia se ascunde în, și apoi divine numele prietenului lor.
Uneori combinarea a două efecte mari provoacă confuzie. Dar, uneori, o combinatie face ca AMBELE efecte mai puternice. În acest caz, un centru de lacrimă este combinat cu "Care mână?" premisă, și lucrează perfect împreună. Prezentarea ghiduri spectator în mod logic de la un efect uimitor la alta. "Mâinile în Jos" durează mai puțin de două minute pentru a efectua și lasă o amintire care va dura o viață întreagă.
Există mai multe versiuni ale acestui joc simplu, dar ingenios principiu învățat. Într-o versiune, va arăta publicului că puteți ține evidența de fiecare dată când participantul swap-uri pe mâini. Și o altă versiune folosește principiul cu carti de joc, care se încheie cu un gând de carte dezvăluie.
Efectul este ușor de a face, a explicat în detaliu, și nu implică nici un aparat special (fără magneți, inele, electronice, etc.). Puteți face cu obiecte găsite în orice bar sau locul de desfășurare.
Timp de funcționare : 22 de minute.

Detalii

culoare:
Roșu
Gen:
Unisex
Intervalul De Vârstă:
Adulti
Este Instrucțiuni Inclus:
Da
Material:
Metal
Caracteristici:
Plutitoare,Intermitent,În Creștere,Să Dispară,Să Învețe,Cu Dvd,Ușor De A Face,Incepator,Profesionist,Magicieni,Strada,Etapa
Performanța Forma:
Close-up Magic
Dimensiune:
One Size
Numărul De Model:
5555
Tip:
card
Type1:
Trucuri Magice
Type2:
close up magic
type3:
recuzită magie
type4:
carte de magie

Alegerea clienților