• Fresco
  • -35 %
Original QZSD Q1000 Profesionist Suport Trepied pentru Canon Nikon Sony Digital SLR aparat de Fotografiat DSLR Stabil 45mm Cap de Minge Sarcina Max 15kg

Original QZSD Q1000 Profesionist Suport Trepied pentru Canon Nikon Sony Digital SLR aparat de Fotografiat DSLR Stabil 45mm Cap de Minge Sarcina Max 15kg

RON 455.00
RON 700.00

Original QZSD Q1000 Profesionist Suport Trepied pentru Canon Nikon Sony Digital SLR aparat de Fotografiat DSLR Stabil 45mm Cap de Minge Sarcina Max 15kg Descriere : Noua generatie de tub de aluminiu de calitate,de înaltă presiune consolidarea polimerice structura. Acesta are o rigiditate intensitate, de înaltă eficiență, absorbție de șoc, mai bine rezistenta la caldura si rezistenta la coroziune. Dual Nivel hidraulic cap de minge, trei butoane de proiectare. Tipic care reglementează proiectarea, lift 45mm cap de Minge, oferind diferite de amortizare depinde de greutatea de aparatul de fotografiat. Caietul de sarcini : .Tub Material : Aluminiu .Maxmum de încărcare : 15 kg .Max diametrul tubului : 28 mm .Min diametru tub : 19mm .Max inaltime : 1630mm .Pliat lungime : 590mm .Numărul de secțiuni picior : 4 .Tip cap : cap de Minge .Mingea diametru : 45mm .Piciorul tip de blocare : blocare poftă de mâncare .Panning gama : 360 de grade .Separat panning de blocare : Da .Eliberare rapidă placă : Da .Bula nivel : Da .Trepied greutate : 1.92 kg Pachetul inclus : QZSD Q1000 Trepied x 1 Q10 cap de Minge x1 Geanta de transport pentru Trepied x1 Notă : Camera nu include
Plata :
1. Aliexpress accept Escrow/ card de Credit/Web Money.
2. Plata integrală trebuie să fie primite în termen de 7 zile lucrătoare după licitație se termină,
dacă aveți probleme cu privire la efectuarea plății, vă Rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.
Transport :
1. Am expediat la Alixpress adresa lui numai. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alixpress se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti.
2.Ca de obicei,vom trimite pachetul în termen de 2-3 zile după ce vom primi plata.si pls păstreze legătura odată ce ați plasat comanda.
3.Dacă locuiți într-o zonă de la distanță și te-am ales transport gratuit,vă rugăm să ne permit să schimbați articol să fie livrat prin Posta.După ce ați plasat comanda,înseamnă că acceptați această prevedere.Mulțumesc mult pentru înțelegere.
4.Dacă alegeți transport gratuit,Ne va păstra dreptul de a schimba compania expres.
Nu putem garanta timpul de livrare pe toate intermational transferurile din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produse este inspectat.
5.Vă rugăm să rețineți că,Cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,comisioanele,taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Retur :
1.Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea,cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale,în Cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate,cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi,și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare.
2.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.Înainte de a returna produsele,vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.Dupa ce da elementele la compania de logistică,vă Rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.
Feedback-ul :
1. Scopul nostru este : Clientul este chiar pentru totdeauna.
2. Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și total service, comentariul tau este foarte important în succesul nostru în afaceri.
Vă rugăm să luați un minut pentru a ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare Rating de 5.
3. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., în orice mod.
Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă. Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Detalii

Max Extened Lungime (mm):
1630
Pachet:
Da
Tip:
Trepied Profesional
Greutate (g):
1920
Pliat Lungime (mm):
590
Material:
Aluminiu
Utilizarea:
Aparat De Fotografiat Digital
Nume De Brand:
QINGZHUANGSHIDAI
Numărul De Model:
Q1000
Tip cap:
cap de minge
Max de încărcare:
15kg
Secțiunea:
4
MAX diametru tub:
28mm
Min diametru tub:
19mm
Diametru Minge:
45mm
SE POTRIVESC PENTRU:
Canon Nikon Sony Pentax etc. Aparat foto DSLR

Alegerea clienților