• Fresco
8 Culori:Lux Luciu Solid Elastic pură mătase crep satin tesatura pentru rochie,bluza,pantaloni,pijamale,neted,moale,Ambarcațiunile de Curte

8 Culori:Lux Luciu Solid Elastic pură mătase crep satin tesatura pentru rochie,bluza,pantaloni,pijamale,neted,moale,Ambarcațiunile de Curte

RON 82.64

Dacă există mai multe culori pentru acest material. Vă rugăm să lăsați culoarea pe care doriți, atunci când plasați comanda. În caz contrar, vom expedia comanda dvs. într-o culoare aleatorii, dacă nu vom primi confirmarea în 2 zile. Apreciem profund înțelegerea și cooperarea dumneavoastră. Comanda dvs. va fi livrată in1-3 zi de afaceri de e-Mail de Aer ce te alegi după ce plata dvs. este eliminat. Pretul este pentru un singur curte(1 yard=0.9145 metru). Dacă doriți o lungime de construcții, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. **************************************************DESCRIPTION************************************************ Vom reduce la comanda dumneavoastră și să păstreze toate continuă.
Material : 89.8% matase, 10.2% spandex
Culoare : ca imagini
Lungime : 105cm
Greutate : 95g/metru
Adecvarea : top, tricou, bluza, fusta, rochie, pantaloni, șorturi, îmbrăcăminte pentru copii, pijamale, ambarcațiuni
Întinde index :
non-elastic
√ușor elastic
destul de elastic
elastic
Greutate index :
subțire
Ușoară
subțire
√moderat
gros
Grosimea index :
pur
destul de pură
ușoară pură
√nu pur
Moliciune index :
sculptural
Ușor sculpturale
moderat
√moale
Sezonul de adecvare :
√primăvară
√vara
√toamna
iarna
Aceasta este prima dată pentru mine pentru a obține acest crep satin tesatura. Este 89.8% mătase și 10.2% spandex material, deci este un pic elastic. De asemenea, acesta a twinkly luciu perlat, este, de asemenea, ca de mătase, tesatura satin. Ea are 8 culori, alb, negru, roz deschis, portocaliu, roz, rosu, verde,albastru și bleumarin. Cred că acestea sunt toate bine meciul și culoare frumoasă. Acesta este netedă și nu grele, sentimentul este foarte confortabil. Ea are o bună cearșaf, poate un pic transparent, dar este OK pentru un tricou.
*Vă rugăm să vă reamintesc că adevărata culoare poate arata diferit de imagini de aparat de fotografiat, lumina si monitor..,care nu ar trebui să fie un motiv pentru non-feedback-ul pozitiv.
TRANSPORT -
*Comanda dumneavoastra va fi livrat in 1-3 zile de afaceri prin China post air mail după ce plata dvs. este eliminat. Dacă doriți alte servicii de e-mail, vă rugăm să contactați-mă și e-mail de încărcare ar trebui să fie acoperite de partea ta.
**Vă sugerez să vă lăsați numărul de telefon la adresa de posta contact.
***Dacă achiziționați mai multe elemente, vom ajusta taxa de livrare, care se bazează pe ordinea greutate reală.
****Dacă doriți pentru a obține un citat pentru transport mai multe elemente sau nevoie de mai multe din acest material, vă rugăm să ne contactați.
- TAXE DE IMPORT ȘI IMPOZITE
Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpăra.
- CONTACTAȚI-MĂ -
*Pentru orice informații suplimentare sau en-gros ordersconvo mine în orice moment.
**Vă rugăm să permiteți-mi să vă răspundă în 24 de ore ( de luniVineri).Voi face meu cel mai bun pentru a răspunde rapid și precis.
***Dacă nu ați primit răspunsul meu, vă rugăm să re-a trimis e-mail și voi răspunde cât se poate de URGENT.
- RAMBURSARE -
*Se întoarce NU sunt acceptate pentru tăiat materiale, se AȘTEAPTĂ pentru o calitate proastă, sau greșit elemente care vor fi pe deplin rambursare.
**Pachetul este considerat pierdut dacă nu ajunge în 2months de la data de înregistrare și informații de urmărire aprobă asta. Vom completa cererea cu privire la pierdut pe cont propriu.În timp ce cererea este în curs de a continua, ne-ar retrimite aceleași elemente pentru tine sau rambursare suma totală de comanda pentru tine.

Detalii

Material:
100% Matase
Caracteristică:
Respirabil
Technics:
Țesute
Stil:
Simplu
Tip:
Tesatura Satin
Tip De Produs:
Material Organic
Lățime:
105cm
Model:
Simplu Vopsit
Tesatura Piele De Căprioară Tip:
no
Nețesute Technics:
no
Tricotate Tip:
no
is_customized:
Yes

Alegerea clienților