• Fresco
  • -8 %
Pliabil Digital Carne de GRĂTAR Termometru Pliere Alimentare Cuptor Sonda -50C-300C Bucătărie Temperatura Contor de Apă Lichidă, Ulei de Instrumente de Gătit

Pliabil Digital Carne de GRĂTAR Termometru Pliere Alimentare Cuptor Sonda -50C-300C Bucătărie Temperatura Contor de Apă Lichidă, Ulei de Instrumente de Gătit

RON 11.00
RON 11.96


Pliabil Digital Carne de GRĂTAR Termometru Pliere Alimentare Cuptor Sonda -50 C-300 C Bucătărie Temperatura Contor de Apă Lichidă, Ulei de Instrumente de Gătit
Caracteristici : 100% de brand nou și de înaltă calitate! Clar ecran LCD, pliabil din oțel inoxidabil sonda de temperatura. Ultra rapid pentru a citi datele de la 4 la 5 secunde. Mare gama de măsurare : -58 °F și 572 °F(de la -50 °C la 300 °C ) și de schimb între °C și °F . Oprire automata dupa 10 min fără nici o operație sau ori sonda să funcționeze. Poate fi folosit pentru bucătărie, de gătit,de copt ,lapte sau apa de baie. Un magnet pe spate pentru a lipi pe frigider sau alte suprafețe netede. Specificatii : Material : Plastic + Componente Electronice de Măsurare : -50 °C la 300 °C (-58 ° F și 572 ° F) precizie de Măsurare : ± 1° din perioada de evaluare : 0.8 S Display rezolutie : 0,1 ° alimentare : 1 baterie AAA (Nu sunt Incluse) Culoare : Negru Dimensiuni : 153*30*25 mm dimensiune Pachet : 20x7.5x5cm Net Greutate : 42g Brut Greutate : 57g Pachet Greutate : 70g (Cu pachetul de vânzare cu amănuntul) Pachetul inclus : 1 x Termometru de Alimentare (Baterie nu sunt incluse)
Livrare :
Cand plasati o comanda,va vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.
Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj, comisioane, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Garanție Și Întreținere :
Oferim 15 zile de înlocuire gratuită. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 7 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Cel Mai Important!!!
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Detalii

culoare:
Negru
Nume De Brand:
KTJ
Stil:
Handheld
Numărul De Model:
TP108
Teoria:
Senzor De Temperatură
Max Măsurare A Temperaturii:
120°C Și Mai Sus
Tip Display:
Digital
Putere Tip:
Baterie AAA
Dimensiunea De Afișare:
1.9 Inci & Sub
Utilizare:
termometru de bucatarie

Alegerea clienților