• Fresco
  • -8 %
2 BUC/LOT Originale Noi pentru Sony Xperia SP M35h din Spate aparat de Fotografiat Lentilă de Sticlă cu Autocolant Adeziv Înlocuire Piese de Schimb

2 BUC/LOT Originale Noi pentru Sony Xperia SP M35h din Spate aparat de Fotografiat Lentilă de Sticlă cu Autocolant Adeziv Înlocuire Piese de Schimb

RON 11.00
RON 11.96


Caracteristici : 100% original, autentic și de brand nou un aparat de fotografiat lentilă de înlocuire include aparat de fotografiat lentilă de sticlă și Autocolant. Lentila camerei este realizat din sticlă. Acesta este utilizat pentru a înlocui rupte sau zgâriate de lentilă aparat de fotografiat pentru Xperia SP recomanda instalarea profesionala Vom verifica produsul înainte de a trimite-l ou
Pachetul inclus : 1 x OEM din Spate aparat de Fotografiat Lentilă + Autocolant pentru Xperia SP
Plata
-Se accepta doar plata prin intermediul Aliexpress.
-Asigurați-vă că adresa de livrare este corecta. Vom urmări doar adresa ta enumerate la plata pentru transport.
-Cumpărătorii Internaționale? Vă Rugăm Să Rețineți :
Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
Se întoarce
-Oferim 1 luni de Garanție.
-Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris, vă rugăm să returnați-l în termen de 15 zile pentru un schimb sau banii inapoi. Noi nu suntem responsabili pentru orice achiziție după această perioadă de 15 zile. Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.
-Întoarce de transport maritim este responsabilitatea cumpărătorului, cu excepția cazului în care restituirea este un rezultat al greșeală (de exemplu, ați primit elementul greșit). Vom plăti pentru transport de înlocuire înapoi la tine, dacă schimbul este solicitat.
Feedback-ul
-Noi vă va oferi un feedback atunci când scopul este de a termina.
-Feedback-ul negativ nu rezolva nimic. Dacă aveți o problemă cu comanda dumneavoastră vă rugăm să ne contactați în primul rând. Suntem întotdeauna dispuși să lucreze lucruri.
Contactati-Ne
-Vă rugăm să ne contactați cu orice comentarii, întrebări sau sugestii pe care le pot avea, vom fi bucuroși să vă ajute.
-Puteți să ne contactați prin lăsându-ne mesaj sau e-mail-ne. Vom răspunde în termen de 24 de ore.

Detalii

Numărul De Model:
pentru Sony Xperia SP
Forma:
Runda
Compatibil Marca:
Sony-Ericsson
Nume De Brand:
JEDX
Caracteristici:
capacul obiectivului
Clasificarea:
Telefon Mobil Înapoi Capacul Obiectivului
culoare:
Negru
Compatibil cu:
pentru Sony Xperia SP
De mărfuri:
Pentru Sony Xperia SP capacul Obiectivului
gratuit nava:
cu Număr de Urmărire Valabil
în stoc:
disponibil
CU LOGO-UL:
Da
Material:
Sticla

Alegerea clienților