• Fresco
Din oțel inoxidabil tastatura Numerică tastatura Chioșc de Metal Tastaturi tastaturi matrix

Din oțel inoxidabil tastatura Numerică tastatura Chioșc de Metal Tastaturi tastaturi matrix

RON 452.00

Tip : D-8235 Dimensiuni : 150mm x 65 mm (panoul frontal) introducere de Bază cerințe de Sistem : DOS/Windows95/98/NT/ME/2000/2003/XP/Vista/7, Linux, Mac,etc Tastatura făcute de înaltă calitate din oțel inoxidabil rezistent la Praf,rezistent la apa,shake-dovada,pickproof,drill-dovada,asediu CE,FCC si ROHS certificate Aplicații ATM,CDM,terminal Self-service,Centru de Plată, control,dispozitiv medical Interfață Pregătit funcție externă bar PS/2 sau USB port 4*4 cheie (10 taste numerice,13 taste funcționale) Mecanism Caracteristicile Cheie durata de viata : >2,000,000,00 apăsați Tasta vigoare : 3~5 N Cheie de călătorie : >0,45 mm adaptarea la Mediul de nivelul de Protecție : IP65(static)/IP54(dinamic) temperatura de Funcționare Economic Clasa : -25~+70 RH : 30%~90% Grad Industrial : -40~+60 RH30%~90% temperatura de Depozitare(Recomandat) : -25~+55 RH : 20%~95%(Fără condens) presiune de Aer : 60~106 Kpa APLICARE Această Tastatură este în principal utilizat pentru nesupravegheat terminale de internet și chioșcuri de informare în zone publice, terminale self-service în bancă, automate de bilete, benzinarii, numerar masini (Atm), Internet telefoanele publice, industriale, consola, etc Toate limba și layout-ul este disponibil. Există și alte dimensiuni de tastaturi,poți să-mi lăsați un mesaj pentru mai multe informații. acceptam personalizare de produse pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră
Transport
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articolele în 5-8 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Restituire/Rambursare
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cu cele mai bune pe care le putem face.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Feedback-ul
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.
Certificatele Noastre
Compania Noastra
Echipa Excelenta

Detalii

Cerere:
Tableta,Laptop,Desktop,Numărul
Operațiunea Stil:
Membrana
Tip De Interfață:
PS/2,USB
Stil:
Standard,Rezistent La Apa,Tastatură Numerică
Tip:
Cu fir
Axa Corpului De Brand:
N/A
Numărul De Model:
D-8235
Suport Pentru Încheietura Mâinii:
No
Pachet:
Da
Limba:
Engleză
Tastatură Standard:
Mini Tastatura
Tastatură Full Size:
No
Stil:
Tastatura de Metal cu 23 de chei
Tip De Interfață:
RS232
Dacă pentru a sprijini plug and play:
Da
Metoda De Instalare:
Panoul Frontal De Montare
Nivel Rezistent La Apa:
IP65 (pe panoul frontal)
Industrie sau Agenție de Rating:
TR-31
Material:
#304 din oțel inoxidabil
Vandal rezistent la clasa:
IK07
Aspectul cheie:
Accepta personalizate
Total De Chei:
23 chei
Stil:
vandalism
Cabina / Adaptor De Material:
Oțel

Alegerea clienților