• Fresco
  • -5 %
Touchpad Tastatura Touch keyboard tastatura Industriale din plastic tastatura Tastatură Portabilă

Touchpad Tastatura Touch keyboard tastatura Industriale din plastic tastatura Tastatură Portabilă

RON 140.00
RON 147.20

Tip : D-87 H Interfețe : PS/2 sau USB tensiune de Lucru : 5 V curent de Lucru : Lungimea liniei : 1.5 M dimensiuni : 315*115*8 MM greutate : 0.75 KG accident vascular cerebral Cheie : 2.2 mm+-0.5 mm Cheie de viață : 3 milioane de suport sistem de OPERARE : DOS/Windows95/98/NT/ME/2000/2003/XP/Vista/7, Linux,Mac,Win7,etc
Transport
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articolele în 5-8 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Restituire/Rambursare
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cu cele mai bune pe care le putem face.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Feedback-ul
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.
Certificatele Noastre
Compania Noastra
Echipa Excelenta

Detalii

Cerere:
Tableta,Laptop,Desktop,Numărul
Tip De Interfață:
PS/2,USB
Stil:
Standard,Multimedia
Numărul De Model:
D-87H
Tip:
Cu fir
Suport Pentru Încheietura Mâinii:
No
Tastatură Standard:
78 Chei
Pachet:
Da
Limba:
Engleză
Operațiunea Stil:
Mecanice
Tastatură Full Size:
No
Stil:
din plastic pentru tastatura
Acceptă Inginerie Umană:
No
Dacă pentru a sprijini plug and play:
Da
Tastatură Mecanică:
Da
Tastatură Standard:
standard keyboard
Au o funcție multimedia cheie:
No
Este rezistent la apa:
No

Alegerea clienților