• Fresco
  • -10 %
AC 220V 1CH fără Fir Control de la Distanță Comutator Mini Receptor și Emițător de Alarmă Anti-furt Electrică/Usi/ Ferestre de Control de la Distanță

AC 220V 1CH fără Fir Control de la Distanță Comutator Mini Receptor și Emițător de Alarmă Anti-furt Electrică/Usi/ Ferestre de Control de la Distanță

RON 48.00
RON 53.28


Aplicație :
Produsele noastre sunt utilizate pe scară largă în ( control de la distanță comutator de control de la distanță a pompei de pe și de pe, control de la distanță masina de pe și în afara, control de la distanță cu motor pozitive și negative, control de la distanță priza, LED control de la distanță, control de la distanță audio, control de la distanță electric usa, control de la distanță ușa de garaj de la distanță retractabile ușa, control de la distanță perdele, alarmă gazdă, alarma,control de la distanță motocicleta,control de la distanță masina electrica,control de la distanță MP3,telecomanda lumini, autoturisme control de la distanță, ) de securitate și alte civile si industriale sprijinirea zone îndepărtate, are avantaje de potrivire simplu, sigur și de încredere pentru modificarea de produse auxiliare.
1) Receptor (comutator)
Canal : 1 CH
Tensiune de lucru : 220 V (180 V-240 V)
Sarcină maximă curent : 10 A (au mai bine mai mică decât 7 A)
Frecventa de lucru : 315 Mhz/433 Mhz
Receptor sensibilitate : - 105 Db
Temperatura de lucru : -10 C - +60 C
De ieșire de mod : Jog . Inter-blocare . Auto-blocare este Reglabil
Tip de cod : cod de Învățare
Dimensiuni cu capac : 39*36*26mm
2)control de la Distanță (emițător)
Tensiune de lucru : DC12 V
Operare Curent : 30 MA
Frecventa de operare : 315/433 MHz
Frecvență : o Distanta de 20 M-200 M
(vă rog să observați că este distanța ideală fără nici un bloc și semnal interveni , s-ar ridica și cădea aproximativ 10%-50% cu bloc și interferențele de semnal)
De lucru/de ieșire de mod :
1) Jog/Non-Închis : apăsați un buton este de lucru /PE. slăbiți degetul pe același buton stop/OFF . un canal comutator nevoie de una butoane de control de la distanță
2) Auto-lock/Auto-Închidere : apăsați un singur buton pentru o dată este de lucru/PE . apăsați același buton din nou se opri/OFF . (un singur canal comutator nevoie de una butoane de control de la distanță )
3) Inter-blocare /Închidere : apăsați un buton este de lucru/PE ,apăsați pe alt buton de oprire/OFF . ( un singur canal comutator nevoie de 2 butoane de control de la distanță )
Metoda De Învățare :
Apăsați învățare button3 de secunde, indicatorul luminos se stinge .apoi apăsați orice butoane de control de la distanță pentru transmițător de semnal . aceasta înseamnă studierea cu succes atunci când indicatorul bliț de 3 ori până când indicatorul luminos de pe.
Eliminare cod :
apăsați butonul de învățare de aproximativ 8 secunde , indicatorul transforma pe off pe on , înseamnă că informațiile pe care le păstra au fost eliminate cu succes .
Notă : 433mhz și 315 mhz sunt disponibile ,315mhz va fi trimis dacă nu există cerere privind frecvența
3) Pachetul Inclus :
2x Receptor(cu Capac)
1x Transmitter(Bateria nu include)

Detalii

culoare:
220V 315MHZ, 220V 433MHZ
Tip De Element:
Switch-uri
Numărul De Model:
SKU7611
Nume De Brand:
MITI
Caracteristici:
AC220V Mini
Garanție:
1
Distanța De La Distanță:
20-200m
certificare:
CCC
Tip Comutator:
Control De La Distanță
Material:
Plastic
Canal:
1
Frecvența:
315MHz 433MHz
mod de lucru:
Jogging , auto-blocare și inter-blocare(Reglabil cu pălăria jumper)
tip 1:
interruptor
tip 2:
Comutator Buton
Shell:
Da
Buton:
2key
Terminalul De Ieșire:
NU,COM,NC
Utilizarea:
Universal

Alegerea clienților