• Fresco
BOSI VDE profesionale, surubelnite plate 1.0mmx5.5mmx125mm magnetic

BOSI VDE profesionale, surubelnite plate 1.0mmx5.5mmx125mm magnetic

RON 28.12

VDE Surubelnita Profesional Discription : din 6150 CR-V aliaj de oțel lot pol,intregul tratament termic,cu duritate de HRC60+-2,cutter arbor strat negru, magnetic puternic,mânerul este fabricat din înaltă rezistență ecologice izolante PP+TPE că împotriva 1000v (Germania VDE certificare) în condiții de siguranță și se simt confortabil.
1 . 100 % Satisfacție Garantată
Dacă nu sunteți mulțumit cu un produs pentru orice motiv, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.
vom răspunde în termen de 24 de ore.
2 . Noi de Transport maritim și de manipulare expediem în țările selectate. Noi elemente navei în termen de 4 zile de la primirea de plată. Întotdeauna vom posta articole prin China Post (15-25 zile lucratoare fi primit). În mod normal coletul va ajunge fără probleme. Dar, uneori, din cauza neașteptate factori, aceasta va fi amânată pentru câteva zile pe drum. Dacă nu ați primi produsul după apoi, vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom oferi o soluție rezonabilă. dacă doriți să obțineți parcela de urgență ,puteți alege exprima cu costul de transport maritim . Apoi, timpul de livrare va reduce la aproximativ 5-10 zile lucrătoare. Dacă aveți orice întrebare sau cerere specială, nu vă rugăm să ne contactați. vom răspunde în termen de 24 de ore .
3. Metoda de plata
Vom accepta Metode de Plată pe Ali Express prin alipay ca mai jos :
4. Feedback-ul
suntem buni și cinstiți ali vânzător. sperăm că fiecare client va bucura de cumpărături din ali magazin . vom merge prin feedback-ul nostru de fișier într-o perioadă obișnuită, și va lăsa feedback-ul pozitiv pentru toți semenii noștri clienți.
Dacă sunteți mulțumit de achizițiile aici, pozitive, ar fi de apreciat. și, dacă aveți orice întrebări cu privire la tranzacție, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați înainte de a părăsi orice feedback. Multumesc.

Detalii

Magnetic:
Da
Dimensiune:
1.0x5.5x125mm
Pachet:
Sub 5Pcs
Cap Șurub Dimensiune:
1.0 mm
Cap Șurub Tip:
Cu fante
Numărul De Model:
BS465125
Caracteristici:
Izolate
is_customized:
Yes
Cu Mâner Sau Nu:
Da
Material:
Crom-vanadiu din Oțel
Tip:
VDE Profesionale

Alegerea clienților