• Fresco
  • -35 %
Pliere portabil Lightbox Studio de Fotografie Softbox de Lumină LED Cutie Moale pentru iPhone Samsang HTC Smartphone Digital aparat de Fotografiat DSLR

Pliere portabil Lightbox Studio de Fotografie Softbox de Lumină LED Cutie Moale pentru iPhone Samsang HTC Smartphone Digital aparat de Fotografiat DSLR

RON 53.00
RON 81.20


Pliere portabil Lightbox Studio de Fotografie Softbox de Lumină LED Cutie Moale pentru i Phone Samsang HTC Smartphone Digital aparat de Fotografiat DSLR Caracteristici : Portabil mini fotografie lightbox pentru a vă ajuta să trage imagini de înaltă calitate. Structura magnetica, ușor pentru tine de a asambla. LED-uri luminoase margele, oferi lumina medie pentru produsul dumneavoastră. Design pliabil, Ușor pentru tine de a stoca și transporta aproximativ. Furnizat cu 2 fundal(alb & negru) pentru a se potrivi mai bine nevoilor dumneavoastră. Ideal pentru tine de a trage pentru produse mici. Specificatii : Material : Plastic Fondul Dimensiune : 48 * 21cm / 18.9 * 8.3 la Postul Dimensiune : 240 * 230 * 226mm / 9.4 * 9 * 8.9 în Articol Greutate : 270g / 9.5 oz Lista de pachete : 1 * Lightbox 1 * Fundal Alb 1 * Fundal Negru, 1 * Cablu Micro USB Notă : alte elemente care nu includ Plata :
1. Aliexpress accept Escrow/ card de Credit/Web Money.
2. Plata integrală trebuie să fie primite în termen de 7 zile după licitație se termină,
dacă aveți probleme cu privire la efectuarea plății, vă Rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.
Transport :
1. Am expediat la Alixpress adresa lui numai. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alixpress se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti.
2.Ca de obicei,vom trimite pachetul în termen de 2-3 zile după ce vom primi plata.si pls păstreze legătura odată ce ați plasat comanda.
3.Dacă locuiți într-o zonă de la distanță și te-am ales transport gratuit,vă rugăm să ne permit să schimbați articol să fie livrat prin Posta.După ce ați plasat comanda,înseamnă că acceptați această prevedere.Mulțumesc mult pentru înțelegere.
4.Dacă alegeți transport gratuit,Ne va păstra dreptul de a schimba compania expres.
Nu putem garanta timpul de livrare pe toate intermational transferurile din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produse este inspectat.
5.Vă rugăm să rețineți că,Cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,comisioanele,taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Retur :
1.Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea,cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale,în Cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate,cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi,și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare.
2.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.Înainte de a returna produsele,vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.Dupa ce da elementele la compania de logistică,vă Rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.
Feedback-ul :
1. Scopul nostru este : Clientul este chiar pentru totdeauna.
2. Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și total service, comentariul tau este foarte important în succesul nostru în afaceri.
Vă rugăm să luați un minut pentru a ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare Rating de 5.
3. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., în orice mod.
Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă. Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Detalii

Pachet:
Da
Nume De Brand:
CR CUREFOTO
Numărul De Model:
led light box

Alegerea clienților