• Fresco
Eroul 3266 de Lux 0,5 mm Iridium Peniță din Oțel Stilou de 360 de Grade Cerneală Pixuri Transport Gratuit

Eroul 3266 de Lux 0,5 mm Iridium Peniță din Oțel Stilou de 360 de Grade Cerneală Pixuri Transport Gratuit

RON 27.20

Eroul 3266 de Lux 0,5 mm Iridium Peniță din Oțel Stilou de 360 de Grade Cerneală Pixuri Transport Gratuit
Descriere Din 1931, Eroul Pen fabrica are reputație în China de fabricație cele mai bune stilouri. Acest tip de stilou este atât de popular în China în zilele noastre cu buna parte a simți și de bună calitate. Ele sunt foarte potrivite pentru birou de scris și copiii de școală.
Nume de Brand : Eroul (made in CHINA)
Material : Oțel
Nib : 0,5 mm (oțel 360° de scris penita)
Lungime : Aproximativ 140mm
Diametru : Aproximativ 9mm
Net greutate : 21g
Pac : tip Push
Converter : nu poate fi scoasã de tip push
Culoare : Rosu,albastru,negru,gri (4 culori diferite de a alege)
Pachetul include :
1 x stilou
Satisfactia Clientului
Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare. Ne-am angajat să o satisfacție de 100% .
Plata
Există mai multe metode de plată disponibile pe Aliexpress.com cum ar fi Escrow,carduri de credit, în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union). Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine. Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporar deținute de Aliexpress, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.
Transport
1.Acestea sunt în general expediate în curând după ce plata a fost verificată (Sat. & Soare. exclus.)
2.Elementele vor fi livrate de către Hong Kong Air Mail de Serviciu. În mod normal, acesta va dura aproximativ 10-25 zile lucrătoare (exclude sâmbătă și duminică, Sărbătoare Publică) pentru a primi articole.
3.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 4-8 săptămâni.vă rugăm să consultați detalii belowe. Tara De Aprox. Timp de livrare Statele Unite ale americii / Marea Britanie / Australia / Canada 10-25 zile lucrătoare Brazilia / America de Sud poate dura până la 4-8 săptămâni din cauza stricte de Control Personalizat Italia / Franta / Spania / Germania / Europa de Est poate dura până la 4-8 săptămâni din cauza stricte de Control Personalizat
Politica De Returnare
Dacă doriți să facă schimb de obiecte primite, trebuie să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea comenzii. Și tu ar trebui să plătească suplimentar taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială.
Feedback-ul
Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut. Vă mulțumesc!
Profesionale Furnizor Papetarie , bun venit wholesale !
Toate produsele sunt inspectate, în timpul fabricării și înainte de ambalare. De asemenea, am stoc o gamă completă de piese de schimb. Putem și vă va oferi fericit cu post-vânzare de servicii pe care o meriti.
Reputatia noastra pentru servicii excelente clientilor prin furnizarea de o mare valoare și sprijin pentru toți clienții noștri.
Vom căuta mereu cele mai bune produse de calitate, care este motivul pentru care putem sta cu încredere de promisiunea noastră de calitate pură, pură design.
Ore de afaceri : SUNT de la 9 : 00 PM 11 : 00 , luni - sâmbătă

Detalii

culoare:
Rosu, Albastru, Negru, Gri
Ambalare:
Vrac
Stilou Sfat Material:
Alte Metale
Peniță Material:
Iraurita
Peniță Tip:
Tip Standard
Aplicație Specială:
scris
Scris Punctul:
0,5 mm
Material:
Metal
Numărul De Model:
3299
Tip:
stilou
Nume De Brand:
JINGHAO

Alegerea clienților