• Fresco
Rapid Copii Haine Folder Organizator Flip tricou Ori de Spălătorie, Depozitare Dimensiune:48*40cm Verde,Roșu, Albastru

Rapid Copii Haine Folder Organizator Flip tricou Ori de Spălătorie, Depozitare Dimensiune:48*40cm Verde,Roșu, Albastru

RON 22.44

Rapid Copii Haine Folder Organizator Flip tricou Ori de Spălătorie, Depozitare
Dimensiune : 48*40cm
Cel mai rapid și simplu mod de a ori de spălătorie pentru o perfect organizat garderoba. Toate elementele sunt pliate în mod uniform în aceeași mărime.
Pliere bord păstrează elemente rid gratuit, astfel încât acestea pot fi stocate pe raft.
Pas clar cu pas pliere instrucțiunile sunt furnizate.
Este atât de simplu! Spălătoria va dura mai puțin timp, și veți obține perfect pliat spălătorie fiecare dată! Dosarul este ultima cămașă și spălătorie folder. Folosi pe aproape orice. Acesta funcționează pe orice tricou inclusiv maneca lunga, maneca scurta, topuri rezervor, butonul de jos și tricouri cu guler.
Utilizați folderul pentru pliere pantaloni, blugi, pantaloni scurți, fuste-chiar și prosoape și foi! E atât de ușor încât să puteți învăța copil de trei ani să-l folosească!
Probabil ați văzut la TELEVIZOR.
Final de Pliere Instrument va ajuta la organizarea de dezordine. Reface murdar dulapuri și suprasaturate în sertare organizate de moda ți-ai dorit mereu. Dacă aveți un magazin de vânzare cu amănuntul și sunt în căutarea de modalități de a păstra magazin curat, fără dedică ore la pliere, acest lucru este exact ceea ce ați fost căutați pentru.
Rapid și ușor de utilizat! Construcții durabile! Mare de culori puternice! După cum se vede pe TV! Mai Puțin Statice! Pliabil! Usor De Depozitat!
Putem trimite culoare la întâmplare.
Toate principalele carti de credit/carduri de debit prin Alipay. Vă rugăm să trimiteți plata în termen de 3 zile după ce ordine.
Nostru timpul de Procesare este 7zilele lucrătoare după ce ai plătit.
Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale suportate la obiceiurile străine.
Noi nu sunt livrate pe week-end și de sărbătorile legale
1.Cumpărătorul e devreme de confirmare și de 5 stele feedback-ul va fi foarte apreciat
2.Dacă pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit cu achiziția. Vă rugăm să ne dea o șansă de a rezolva problema înainte de a da feedback neutru sau negativ. A părăsi un feedback negativ nu va rezolva orice problema. Deci, vă recomandăm să ne contactați dacă apare vreo problemă

Detalii

culoare:
Roșu, Albastru, Verde
Utilizarea:
Curățare
Numărul De Model:
ZYB

Alegerea clienților