• Fresco
  • -7 %
220V/110V YIHUA3005D Mini Reglementate de Comutare Reglabil de Alimentare DC 30V5A reglabile digital Dc putere reglementate

220V/110V YIHUA3005D Mini Reglementate de Comutare Reglabil de Alimentare DC 30V5A reglabile digital Dc putere reglementate

RON 539.00
RON 580.00


3005 D 0-30 V 5 A reglabile digital Dc reglementată de alimentare cu prize Universale
Caracteristică :
1.YIHUA3005 D 30 V 5 A este cea de-a doua generație de program digital, controlat de comutare de alimentare,se utilizează cea mai recentă tehnologie și meserii,greutatea este foarte ușoară ,este cu 50% mai ușoare decât cele tradiționale de alimentare DC ,bun pentru transport și de a salva taxa de transport maritim,de asemenea, eficient pentru a evita prea grele deteriora produsul să apară în timpul transportului.
2.Acest program digital controlat stabilizat comutare de alimentare este proiectat pentru utilizarea în laboratoare, școli, linii de producție și reparații electronice.
3. Ea are o dimensiune mică și este ușor, care este foarte ușor de transportat și de transportat.
4. Ea are de înaltă eficiență, capacitate de încărcare ridicată și zgomot redus și este superior liniare de alimentare.
5.Ea are de înaltă tensiune de stabilitate, val mic factor, excelenta protectie la scurt-circuit si supra-curent de protecție.
6.Se reglează digital de curent și de tensiune, care este mult mai avansat, mai stabil,si are o viață mai lungă decât tradiționale potențiometru de reglare.
7.Acesta are o ieșire comutator electronic, care se poate rupe cu ușurință de sarcină de ieșire.
8.Ea are un set de funcții de blocare, care poate preveni eficient schimbare de parametrii de ieșire sau schimba cauzate de utilizarea necorespunzătoare, ceea ce face produsul mai sigure și de încredere.
9.Ea are un telefon mobil, radio-frecvență funcția de detectare, care este de 4.2 V 2 A/19 V 5 A fix funcției de ieșire. Parametrii pot fi afișate prin apăsarea tastei, care este rapid și convenabil. Acesta este un instrument esențial pentru telefonul mobil și laptop reparații.
10.Ea are trei bagaje de amintiri care poate stoca trei seturi de frecvent folosit parametrii pentru regăsirea ușoară.
11.Acesta are o putere de stat, funcția de memorie. Când comutatorul memorie este activată,nu se poate reține starea de ieșire înainte de a comutatorul de alimentare este oprit. De exemplu, atunci când puterea este în starea de ieșire, opriți comutatorul de alimentare, și atunci când comutatorul de alimentare este pornit pe data viitoare alimentarea cu energie electrică va direct de ieșire de tensiune. Când comutatorul memorie este oprit, acesta nu va reține starea de ieșire atunci când comutatorul de alimentare este oprit. De fiecare dată când comutatorul de alimentare este pornit, cheie de ieșire trebuie să fie apăsat pentru tensiunea de ieșire.
Parametrii
Modul
3005 D
Putere De Ieșire
150 W
Tensiune De Alimentare
220 V ±10% 50 Hz sau 110 V ±10% 60 Hz
Interval De Reglare
0~30.00 V 0~5.0000 O
Condiții De Funcționare
Temperatura 0~40°C umiditate Relativă
Dimensiuni De Gabarit
L268×W125×H155mm±5mm
Greutate
2.3 kg
Tensiunea de ieșire precizie
±0,02 V
Coeficientul De Tensiune
Unda de tensiune de zgomot
OCP Valoarea Curentă
0-5 A,Precizie : ±0,01 a
Semnalul de test gama de frecvențe
30~1800 MHz inclusiv semnal de telefon mobil de testare
Puterea Semnalului
>10d BM
Bunuri poze detaliu arată :
Dragă : vă Mulțumesc foarte mult pentru vizita la magazinul nostru! Vom face tot posibilul pentru a vă servi! Multumesc din nou următoarele este magazinul nostru angajament! Vă rugăm să continuați. Angajamentul nostru : 1 : nu a primit bunuri - Restituire sau Re livrare 2 : bunuri Deteriorate - Reveni la costurile de Reparație 3 : bunurile nu pot fi folosite - Restituire sau Re livrare Dar vă rugăm să rețineți : Orice întrebări vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva, nu se deschide dispute, Litigii este doar o pierdere de timp, nu deschide dispute nu se deschide dispute Datorită Despre Totalitate 1 : nu vă faceți griji despre livrare de viteză, magazinul nostru produse au inventar! După ce plasați o comandă, ne va asigura livrarea la timp! 2 : puteți alege propriul mod de logistică! Dacă nu aveți cerințe speciale, putem alege cel mai rapid modul în care gândim logistica de livrare! 3 : Înainte de expediere, vom verifica adresa ta, dacă adresa dvs. aparține zonă de la distanță, Vom lua legătura cu tine! 4 : produsele Noastre nu sunt incluse în prețul de taxe vamale și de la distanță, costurile de livrare Despre vamale : 1 : După ce ne-nava,mărfurile sunt, în general, de aproximativ 7 zile pentru a ajunge la vamă! Se ocupe cu probleme vamale în timp util! 2 : Dacă aveți nevoie de factură, vă rugăm să lăsați-mi un mesaj și să-ți lași adresa de e-mail nu va fi trimis la căsuța poștală în termen de 8 ore! 3 : Dacă doriți, pentru a evita alte costuri (taxe vamale), avem o soluție pentru tine! Va rog sa ma contactati 4 : produsele Noastre nu includ taxele vamale. Dacă țara dvs. vamale colecta taxe vamale, vă rugăm să acorde o în timp. Nu vom fi răspunzători dacă bunurile sunt returnate sau distruse, pentru că nu există nici un prompt de plată a taxelor vamale. Vă mulțumesc pentru înțelegere

Detalii

Numărul De Model:
3005D
Faza:
o singură fază
Tip Curent:
DC
Curent De Ieșire:
5A
Numărul De Model:
3005D
Tensiunea De Ieșire:
0~30V
Tensiune De Intrare:
110V/220V/230V/240V opțional
Putere De Ieșire:
101 - 200W
Frecvența De Ieșire:
50/60Hz

Alegerea clienților