• Fresco
  • -45 %
NEWACALOX 300W Hot Melt Glue Gun UE Plug Inteligent de Control al Temperaturii de Cupru Duze de Încălzire Încălzire 110V 220V Ceara 11mm Lipici Stick

NEWACALOX 300W Hot Melt Glue Gun UE Plug Inteligent de Control al Temperaturii de Cupru Duze de Încălzire Încălzire 110V 220V Ceara 11mm Lipici Stick

RON 106.00
RON 191.96


NEWACALOX 250 W 300 W 200 W Hot Melt Glue Gun UE Plug Inteligent de Control al Temperaturii Profesionale de Cupru Duze de Încălzire Încălzire 110 V 220 V Ceara 11mm Lipici stick
Caracteristică : 300 W Putere Mare de Design. Viteza de rapid pentru a impinge lipici. La îndemână și ușor, confortabil de ținut în mână , Ingeniozitatea pentru muncă. Mare de încărcare pentru 12 ore de lucru continuu. Design Special pentru lipici duza, de asemenea, oferim 1buc 1.5 mm cupru duza , și de scurgere dovada de design. Ceramica PTC Termistor.110-240 Tensiune Constantă temperatura de control, pentru a Proteja termistor PTC pentru o durată lungă de viață. Temperaturi diferite opțiuni. Control inteligent pentru Adeziv viteză și Temperatură.
Aplicare : model de jucărie. Flori artificiale,pom de Crăciun. Decoratiuni,metale produs. Lemnul produs,carte de hârtie. Electronice de circuit scândură ect.
Atenție : 1.Hot melt glue gun este o temperatură ridicată a produsului.În cazul în care clientul a folosit marimea topi tipuri de lipici care nu sunt de acord cu,ar cauza topi lipici reflux și deteriorat pistoale de lipit. 2.Nu atingeți duza zonă și lipici topit,pentru că ei sunt temperaturi ridicate atunci când au de lucru.Interzice să folosească în situația în care ușor de combustibil și exploda cu ușurință. 3.În timp ce acesta este de lucru,nu-l ridica ,iar duza poate nu în sus.Dacă pistolul de lipit nu merge continuu timp de 15 minute,vă rugăm să deconectați sistemul electric.În scopul de a preveni topeste lipici pentru a turna din arma lipici pentru a deteriora și toate. 4.Noul pistol de lipit în timp ce utilizați pentru prima dată .Acesta poate emite un pic de fum.Acest lucru este mormal și ar trebui să înceteze după câteva clipe. 5.Ar trebui să păstreze, de obicei, alunecos bucată de pistol de lipit coada de matura,pentru a topi lipici pot trimite în arma Tub fără probleme ,interzice de a scoate topi lipici de la pistol de lipit coada părți. 6.Pistol de lipit shoule păstrați uscat în aerisit de loc ,la îndemâna copiilor. 7.Acest instrument nu trebuie să utilizați loc la ea de suport. 8.Nu utilizați arma lipici dacă cablul de alimentare,sau orice parte a arma lipici apare deteriorate sau slăbite.Nu există nici un folos piese care pot fi reparate în acest pistol de lipit .
Pachetul include :
1 buc Pistol de lipit
1 buc 1.5 mm x 55mm cupru duza
1 buc mini cheie
1 buc mini surubelnita
1 buc 11mm x 270 mm Lipici strick
Despre Plată
1.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.
3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.
Transport și Livrare
1.Singapore post : Despre 15-35 de Zile pentru a ajunge,
2.China Post Air Mail : Despre 15-90 de Zile pentru a ajunge.
3.DHL : Aproximativ 5-15 Zile pentru a ajunge
4.EMS : Aproximativ 7-15 Zile pentru a ajunge
Despre Feedback-Ul
1.Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.
2.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.
3.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.
Scopul nostru este satisfactia clientului!Vă mulțumim pentru înțelegere!

Detalii

putere:
300W
Nume De Brand:
newacalox
Numărul De Model:
NEWACALOX-808
Tensiune Nominală:
100-240V
is_customized:
Yes
Duză Material:
Cupru
Sursa De Alimentare:
AC
Putere Nominală 3:
300W
de CONTROL al temperaturii:
reglabil
Tensiune:
110V
Tensiune 2:
220v
Plug Type:
EU

Alegerea clienților