• Fresco
  • -20 %
1Pair Motocicleta Oțel Piciorul se Sprijină Scară Motocicleta Suporturi pentru Picioare, Pedale pentru Yamaha PW50 PW80 Tot Anul TW200 1987-2009

1Pair Motocicleta Oțel Piciorul se Sprijină Scară Motocicleta Suporturi pentru Picioare, Pedale pentru Yamaha PW50 PW80 Tot Anul TW200 1987-2009

RON 101.00
RON 125.64


Notă : Aceasta este zar presat de turnare produs, există unele textura pe suprafață, uneori , acesta este un fenomen normal .
Acest lucru nu afectează produs de calitate la toate, nu poate accepta acest cumpărător va rog discret pentru a achiziționa . Multumesc mult!!!
sac sac
1 Pair Motocicleta Oțel Piciorul se Sprijină Scară Motocicleta Suporturi pentru Picioare, Pedale pentru Yamaha PW50 PW80 Tot Anul TW200 1987-2009
Caracteristică
De înaltă calitate din Oțel pentru Picioare (Stanga & Dreapta)
Instalare profesională este recomandat
* Cantitate : 1 pereche
* Instrucțiuni : Nu Sunt Incluse
* Stare : Nou, Niciodata Folosit
* Culoare : Gri
* Greutate : 605g
* Adresa : Stânga și Dreapta
* Material : Oțel Pachetul Inclus
O pereche de motocicleta suport pentru picioare (stânga și dreapta) Montarea
* Pentru Yamaha PW 50(TOȚI Anii)
* Pentru Yamaha PW80(TOȚI Anii)
* Pentru 1987-2009 Yamaha TW200
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine ASAP.
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra. Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Detalii

Tip De Element:
Piciorul Se Sprijină
Înălțime Element:
0cm
Nume De Brand:
Mgoodoo
Numele Modelului:
Pentru Yamaha PW 50 PW80 TW200
Lățime Produs:
5cm
Element De Lungime:
11cm
Tip De Material:
Oțel
Articol Greutate:
0.615kg
culoare:
gri
pentru Yamaha PW 50:
toate ani
pentru Yamaha PW80:
toate ani
pentru Yamaha TW200:
1987-2009

Alegerea clienților