• Fresco
40 Buc/Pack Vintage Chineză Tradițională Viață de Vis Decoratiuni Autocolante Adezive Autocolante DIY Decorare Scrapbooking Autocolante

40 Buc/Pack Vintage Chineză Tradițională Viață de Vis Decoratiuni Autocolante Adezive Autocolante DIY Decorare Scrapbooking Autocolante

RON 4.36


40 Buc/Pack Vintage Chineză Tradițională Viață de Vis Decoratiuni Autocolante Adezive Autocolante DIY Decorare Scrapbooking Autocolante
40 de Bucati de autocolante într-un singur pachet
Plata :
*Se accepta Webmoney, West Union, TT,Qiwi wallet,Boleto. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
*Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.
*Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.
Livrare :
*TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
*Am expediat element prin China Air Mail în 1-3 zile lucrătoare, dacă s-a întâlnit cu week-end, vom aranja transport maritim primul și trimite imediat la locul de muncă timp.
Timp de transport maritim :
Statele UNITE ale americii 15-25 zile lucratoare
UE țări și țări din Asia de 20-30working zile
Teren rusă și țările din apropiere de 30-60 de zile lucrătoare
America de sud, țările de 30-50 de zile lucrătoare.
Alte țări : 30-40 zile lucrătoare.
*Dacă nu ați primit expedierea în termen de 50 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este de 100% satisfacție a clienților!
Se întoarce :
*Noi oferim un serviciu gratuit de 7 ZILE de GARANȚIE pentru acest produs si oferim un schimb sau de restituire, dar toate costurile de returnare sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Vă Rugăm Să Rețineți :
*Noi nu acoperă toate elementele pentru daune după utilizare sau ca urmare a daunelor de apă,
*Un complet imediat restituire va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală, în termen de 7 zile de la locul nostru.
Alte Politici :
*Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.
*Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.
*Cumpărător Serios Numai! Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.
Feedback-ul :
Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Noi vă va oferi feedback-ul pozitiv de la tine. Vă mulțumesc foarte mult!
Dacă există orice probleme în achiziționarea, vă rugăm să ne e-mail înainte de a trimite evaluare. Vom încerca din greu pentru a rezolva problema pentru tine.
Ta satisfication este cea mai mare putere. Vom încerca noastre cele mai bune pentru tine!
Bucurați-vă de cumpărături și au un timp frumos în magazinul nostru! : -)

Detalii

Varsta:
>3 ani>6 ani,>8 ani
Nume De Brand:
Sezonul Frunze
Numărul De Model:
Vintage Chineză Tradițională Visul Vieții autocolante
Forma:
Runda
Dimensiune:
38*38mm
Material:
Hârtie

Alegerea clienților