• Fresco
  • -7 %
9 metri/lot Jacquard Țesute Panglica Opulente Ambarcațiuni de Flori Poliester 4 culoare floare de 5cm

9 metri/lot Jacquard Țesute Panglica Opulente Ambarcațiuni de Flori Poliester 4 culoare floare de 5cm

RON 33.00
RON 35.60


1 yard=0.91 metru
Material : poliester
Lățime de bandă : 5cm
pentru mai multe Șantiere , vă rugăm să contactați-mă.
@ Magazinul nostru toate produsele folosi măsurare manual, va exista o anumită eroare, dacă mintea după client, vă rugăm să ia în considerare cumpărarea sau vă rugăm să nu cumpere
@Dacă sunteți în căutarea pentru un anumit element ai vazut pe undeva va rog contactati-ne, ne mai poate ajuta să-ți găsești dorit articol!
@TRANSPORT GRATUIT comanda va fi livrata prin CHINA POST. Livrare ime este în cele mai multe cazuri de la 15 la 40 de zile lucrătoare. Timpul de livrare este in functie de țări individuale de servicii poștale.Vom accepta nici o responsabilitate pentru mărfurile întârziate din cauza serviciilor de Aer Înregistrat Mail sau China Colet sau în orice alte situații de întârzieri care se întâmplă prin faptul că livrările noastre sunt expediate din străinătate.Dacă aveți nevoie de livrarea rapidă vă rugăm să ne contactați pentru a exprima taxele de transport maritim.
@Expres internațional/curier va dura aproximativ 3-7 zile lucratoare la destinație. Vă rugăm să ne spuneți în avansate dacă doriți Expres internațional de transport maritim și suntem bucuroși să vă trimită o ofertă.
@Dacă aveți pentru 150$/vom încerca să-l trimiteți ca transport gratuit cu express, totuși, acest lucru este în funcție de denumirea de țară sau de zonă.
@Orice întrebări cu privire la en-GROS, vă rugăm să ne contactați și veți primi răspuns în 24 de ore, cu o ofertă care sperăm că este pe placul dumneavoastră. Noi vă urez bun venit pentru a avea o privire în magazin pentru produse en-gros și en-gros de reduceri de preț.
@ Am fabricarea, de asemenea, panglici în propriul design personalizat incepand de la numai 0.30 per metri (exclusiv transport). Vă rugăm să ne contactați pentru a obține o cantitate minima de comanda pentru dvs. personalizate panglică design. Orice stil, dimensiune, culoare si model poate fi personalizat pentru tine.
@Timpul de producție este, în general, este de 3 până la 7 zile lucrătoare. Pentru mai multe detalii despre plățile și livrare vă rugăm să ne contactați.
@Produsele pe care le trimite sunt atent controlate de către personalul nostru dedicat înainte de a expediat în scopul de a face o achiziție în magazinul nostru una plăcută.

Detalii

Tip De Produs:
Panglici
Lățime:
2
Tesatura Tip:
Grosgrain
Technics:
Jacquard
Stil:
Singură Față
Model:
Flori
Numărul De Model:
ls-6798
Material:
100% Poliester
culoare:
ca Imagine

Alegerea clienților