• Fresco
Accesorii Retro colier feminin vânt lanț pulover lung paragraf pandantiv Dongling jade moda decorative ornamente bijuterii

Accesorii Retro colier feminin vânt lanț pulover lung paragraf pandantiv Dongling jade moda decorative ornamente bijuterii

RON 98.80

Accesorii Retro colier feminin vânt lanț pulover lung paragraf pandantiv Dongling jade moda decorative ornamente bijuterii - -
Notă : imaginea de dedesubt au certificate gem de identificare certificat
F riendly Sfaturi : Diferite persoane "estetice, culturale, economice condiții" diferența, diferența de valori. Smarald valoare nu poate fi evaluată. Jade nu este o simplă marfă, este o amintesc și de înțeles; ea poartă o emoționantă prietenie și destin, dincolo de valoarea masurabila de bani. Cât de mult vă place, acesta va avea o valoare mult. Deci, vă rog, nu în mod repetat afacere, rănit sentimentele devalorizat.
1. Livrare gratuita 2. Ordinul va fi emis în termen de 7 zile. Uneori poate fi din cauza vremii, în scurt de aprovizionare sau livrare, deci timpul de livrare va fi în 7 zile, va vom trimite la cea mai rapidă viteză de mărfuri în mâinile tale, inconvenient pentru tine, te rog să mă ierți. 3. Suntem globale expedieri express, UPS, China post și Hongkong post.
Sfaturi : despre specificații comerciale : limitat la instrumentul de măsurare și factorii umani, dimensiunea etichetei, pot exista unele erori, în scopul de a prevala în natură .
Atenție, Vă Rog! Suntem internaționale vanzatori din China continentală. Vă rugăm să fie pacient! Ne oferă, de obicei, standard international airmail. Acesta poate dura aproximativ 10 până la 30 de zile lucrătoare de la livrare. Dacă aveți orice întrebare sau cerere specială, nu vă rugăm să ne contactați. Vom răspunde în 24 de ore datorită diferenței de timp între noi, vă mulțumim pentru înțelegere.
Politica de retur : Cumpărătorul au 15 zile nici un risc de rambursare de garantare după marfa la primire. Returnat trebuie să în starea inițială și trimite înapoi la mine. Rambursarea va fi limitată la prețul de vânzare final . Cumpărătorul trebuie să plătească pentru tur-retur taxa de transport. Restituiri complete excluzând costul de transport maritim după ce am primit element returnat.
Cumpărătorii internaționale – vă Rugăm să Rețineți : taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste.
Contactați-ne : din Cauza jet lag, poate am putea să nu răspundă la întrebările dumneavoastră prompt, de obicei, vom răspunde la tine în termen de 24 de ore, la sfârșit de săptămână în termen de 48 de ore.
Timpul nostru de Lucru (luni-vineri) :
Beijing Ora : 08 : 00-18 : 00
Washington Ora : 20 : 00-06 : 00
Londra, Ora : 01 : 00-11 : 00
Canberra Ora : 10 : 00-20 : 00
Jade Buddha

Detalii

Tip De Element:
Pandantive
Fine sau de Moda:
Bine
Certificat De Tip:
GTC
Stil:
Clasic
Partea Piatra:
Alte Natrual material
Numărul Certificatului De:
bumengwangxianglian
Formamodel:
Runda
Dimensiune Pandantiv:
51cm (inclusiv) -80cm (inclusiv)
Metale De Tip:
Nici unul
Nume De Brand:
TJP
Pandantive De Tip:
Cerc
Numărul De Model:
bumengwangxianglian
Principala Piatră De:
Nici unul
lanțul de material:
Dacă cu un pandantiv:
Da
Dacă la fața locului:
Ciudat noi:
Stil:
Da Nu Multistrat:
clasificarea de culoare:
lungime standard de 75 cm
Încrustat material:
Aplicabile gen:
Gamă de preț:

Alegerea clienților