• Fresco
  • -20 %
Pescuit Okuma magda Ma-45dx tambur tambur de cablu bobinator de pescuit numărul de rotund ROLĂ de pescuit în Marea tambur Dreapta tambur

Pescuit Okuma magda Ma-45dx tambur tambur de cablu bobinator de pescuit numărul de rotund ROLĂ de pescuit în Marea tambur Dreapta tambur

RON 378.00
RON 472.48

SFATURI : 1. Pretul este pentru D-45 DX.
2. aceasta este o Dreaptă tambur.
3. oricând ușor de control magazie de pescuit !
scopul offshore în nava de pescuit , rezervor de pescuit la pluta , diferite de strat domeniu de pescuit obiect de design pește
ultra-greutate redusa , de înaltă rezistență design
mecanice inch mabiao de varsator , vreme , rezistent la turnarea de apă
tpr mâner ergonomic , bobiao pește procesul de vigoare mai ușor
brevet de frână material rulidium trageți frâna de spălare
o bucata de formare rezistent la coroziune fibra de carbon cadru corp principal
mare fast convenabil reglați butonul .
4. dimensiune : meike magda ajunge la modelul jumbo, cel mai nepăsător mult
cm ( / knopper a un cerc ) raport de transmisie care poartă numărul de linie capacitate
( număr / m ) stima de sine
( g ) mai mare de frână valoare
( kg ) d-15dx 59 5.1 : 1 2 3/340 , 5/210 , 7/140 374 7 ma-20dx 59 5.1 : 1 2 4/310 , 6/200 , 8/150 391 7 ma-30dx 61 4.0 : 1 2 6/410 , 8/130 , 10/240 490 8 ma-45dx 66 4.0 : 1 2 8/440 , 10/340 , 12/290 527 8
reglabil tip shot linie de viteză sistem de control
reglabil tip shot linie de control al vitezei de utilizare a sistemului de a stabili controlul bobinei forta centrifuga viteza instantanee , pentru a preveni linie în spirală-rana , poate prin ajustarea punctului de contact constatat modelului , linia de control este necesarpentru când tambur viteza HI-Lo , respectând diferite investigații și cârlig poate avea cel mai mare eficiență performanță .
eliberare rapidă capacul lateral
special pentru atletism profesionale de design patent troll repede te rog capacul lateral , fie în nevoie de rapidă înlocuire tambur de frână și de forța centrifugă .
crc anti-coroziune a sistemului
okuma antioxidant de un strat hdg-ii de-a doua generație de înaltă densitate de viteze , oferă viteze superioare anti-coroziune , plus utilizarea de coroziune x hd unsoare rezistenta la coroziune sac overbite interne și externe piese metalice . a devenit infiltrat și real aglutinant în metal efect de crc anti corodate , sistemul , au noteworthily protecție pe termen lung .
multi punct niciunul clearance-un fel de sistem de reacționare
okuma new sosire-un fel nici clearance-ul reacționar , va plus de măsurare dimensiune minge de mediu alocare șase pivot , reacționar mai solid riscant .
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Noi nu uarantee timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare a diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului . Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni( cu excepția pentru daunele cauzate de factori umani). Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Detalii

Poziția:
Ocean De Pescuit Cu Barca,Ocean Rock Fshing,Ocean, Plajă, Pescuit
Metoda De Pescuit:
Trolling
Role De Pescuit Tip:
pescuit roata
Momeli De Tip:
Fals Momeala
Numărul De Model:
MA-45DX
poartă numărul:
2 ax
Pește, tambur de clasificare:
stabili tambur rotund
categorie:
barca de pescuit tambur

Alegerea clienților