• Fresco
  • -6 %
Mini Clemă-Pe Bancă Bijutieri Hobby Craft Vice Instrument

Mini Clemă-Pe Bancă Bijutieri Hobby Craft Vice Instrument

RON 47.00
RON 49.76

Această rotire 360 grade Hobby Menghină vă permite să lucrați confortabil la orice unghi!
Ușor de asigurat pentru o suprafață de lucru, acest magazin de Bijuterii Menghină pot fi prinse la banci pana la 52mm grosime.
Masiv turnat din aliaj de construcție cu fălcile acoperite cu cauciuc pentru a ține în siguranță rotunde, plate și în formă de ciudat muncă.
Această Clemă Pe Vice este mare pentru proiecte mai mici bijuterii, pasionati, meserii, construirea de modele, și mai mult.
Max falca deschidere de aproximativ 5cm. Nume Produs : Bijutieri Bench Vice
Falca Lățime : 7,8 cm
Dimensiune (în poziție verticală) : ~14.5(L) x 7.8(W) x 26(H)cm
Greutate : 867g
Pachetul Inclus : 1 x Mini Vice
culoare : argintiu
Cald Observa
1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Va garantam stilul este la fel ca cele prezentate în imagini, dar nu la fel de performanta pe diferite corpuri ca pe model. Vă mulțumesc!
2. Vă rugăm să permiteți 1-2 cm diferă datorită măsurare manual, mulțumesc!
Plata
1. Cel mai bun mod este plata online direct.
2. Plata integrală se face în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.
3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact, adresa, codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.
De retur si garantie
1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție.
2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.
3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. Bărbați și defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.
4. Pentru orice produs, vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când trimite înapoi.
Feedback-ul
1. Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.
2. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre. Se va lua doar 1 minut, dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.
3. Vă rugăm să ne contactați înainte de litigii sau de a părăsi orice feedback negativ sau neutru, vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme. multumesc pentru intelegere.

Detalii

Alegerea clienților