• Fresco
  • -17 %
Chiuveta de bucatarie filtru de drenaj filtru de Desene animate anti-blocare Canal de scurgere a zgurii plug coaja de legume gunoi baie păr dop

Chiuveta de bucatarie filtru de drenaj filtru de Desene animate anti-blocare Canal de scurgere a zgurii plug coaja de legume gunoi baie păr dop

RON 4.00
RON 4.84

Desene animate anti-blocare a orificiului de evacuare a zgurii plug chiuveta de bucatarie drenaj filtru de legume coaja de gunoi baie păr dop de vânzare Fierbinte
Denumire produs : filtru de desene animate
Greutate : 20g
Dimensiuni : diametru 12 cm Culoare : negru, maro, verde, alb
Material : PP
Pachet : 1 buc * hochman
Vă Rugăm Să Rețineți :
1. Datorită mână măsură, dimensiunea poate fi de 1-3 cm de eroare
2. Din cauza la alt Monitor, culoarea poate fi diferenta
Dragi prieteni, vă rog să observați următoarele sfaturi :
Despre Transport
Vă rugăm să asigurați-vă că numele dvs. complet,adresa completă,corectă codul poștal și numărul de telefon/numărul de mobil.Dacă aveți nevoie pentru a schimba informații de transport maritim,vă rugăm să ne spuneți IMEDIAT Înainte de Expediere .
Punctul nostru sunt gratuite de transport maritim din China la nivel mondial. Personalizate, impozite și taxa pe valoarea adăugată nu sunt incluse în elementul de preț și taxa de transport maritim.
Puteți alege diferite metode de transport și timpul de expediere este depinde de modul de transport. Dar, după cum știți, există mulți factori necontrolabili în transportul internațional. Vă rog să observați ordinea sub 15$ va fi trimis în mod liber prin intermediul economiei China Post cu nici o urmărire detalii. De obicei, durează 15-60 de zile, dar uneori poate fi de 90 de zile. Sau puteți adăuga bani pentru a alege scrisoare recomandată sau e Packet, acesta va salva o mulțime de timp. Și ordinea de mai sus 15$ va trimite în mod liber, prin scrisoare recomandată, e Packet sau alte relativ mai rapidă metodă de transport maritim, care are detalii de urmărire. Este nevoie, de obicei 5-27 zile.
Dacă sunteți în mare urgente, puteți alege DHL,UPS,TNT,FEDEX,EMS, deși acestea nu sunt gratuite, dar pot bucura de discount foarte bun. Atunci cand faci comanda, vă rugăm să alegeți mod de transport maritim care doriți pe magazinul nostru online.
Feedback & Client Service
Suntem un fel și furnizor cinstit. Pentru ca satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru. Sperăm că fiecare clienții se vor bucura de cumpărături în nostru Aliexpress magazin. Vom merge prin feedback-ul nostru de fișier într-o perioadă obișnuită, și va lăsa feedback-ul pozitiv pentru toți semenii noștri clienți. Dacă sunteți mulțumit de achizițiile de aici, de 5 stele de rating pozitive ar fi apreciat.
Și, dacă aveți orice întrebări cu privire la orice tranzacție, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați înainte de a părăsi orice feedback-ul. Sper că fiecare clienții pot lăsa rating de 5 stele pozitive feedback-ul, vă mulțumesc!
Vă rugăm să nu lăsați orice feedback negativ sau neutru sau deschide orice disputa de pe Aliexpress, fără comunicare, vă mulțumesc. Credem că comunicarea noastră va rezolva problema pentru tine. Și nu vă va dezamăgi. Stiti vreun negativ sau neutru sau litigiu va afecta ambele părți, și nu va lăsa problema să fie rezolvată.
Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la din Cauza diferenței de fus orar între China și locația dumneavoastră, uneori, răspunsul la mesajul dvs. va fi amânată cu 6-10 ore. Ne răspunde la mesaje de luni-vineri, în timpul orelor obișnuite, și cele mai multe mesaje sunt răspuns în termen de 1-2 zile lucrătoare. Vă rugăm să fie pacient! Vă mulțumesc!
Politica De Returnare
Noi vă va oferi o rambursare completă, dacă produsul primit este diferit de descriere. O Restituire va fi dat după ce am primit înapoi produs de calitate fină. Vă rugăm să ne contactați înainte de expediere orice produs înapoi. Expeditorul costurile de transport nu se întoarcă, și înapoi costul de transport maritim ar trebui plătite în partea ta. Vă mulțumim pentru considerare de noi.
Bucurați-vă de cumpărături în magazinul nostru!
Vă Rugăm Să Rețineți :
1. Datorită mână măsură, dimensiunea poate fi de 1-3 cm de eroare
2. Din cauza la alt Monitor, culoarea poate fi diferenta
3. Din cauza timp de transport maritim, elementul poate deteriora în tranzit, în cazul în care elementul daune, pls contactati-ne, în primul rând, imediat înainte de a părăsi feedback-ul, vă mulțumim pentru înțelegere

Detalii

culoare:
negru, alb, maro, verde
Decor De Masă & Accesorii Tip:
Mats & Tampoane
Stil:
Modern
Plastic Tip:
PP
Nume De Brand:
eTya
Forma:
Runda
Numărul De Model:
LQ2016080301
Caracteristică:
Eco-Friendly
Material:
Plastic
Materialul:
Plastic
culoare:
Verde, maro, alb, negru

Alegerea clienților