• Fresco
Tangda T60 Fier Nuclee de Putere inductor T60-52 15.2*8.5*5.9 mm albastru verde acoperite cu inel de ferită de bază de filtrare de Joasă frecvență A.

Tangda T60 Fier Nuclee de Putere inductor T60-52 15.2*8.5*5.9 mm albastru verde acoperite cu inel de ferită de bază de filtrare de Joasă frecvență A.

RON 79.20


Atenție : acest tip de inel magnetic nu este un magnet, este nonmagnetic. fierul nu poate fi adsorbție.
Repere : Fier de calcat Putere Nuclee Eficiente de configurare Cuprinse liniilor de flux Acoperite cu rășină epoxidică Caracteristici Material :
pulbere de fier de bază este un fel de moale magerntic material care este compus din pulbere de fier și material izolant.După izolare tratament,pulbere de fier este presat în forma dorită și dimensiunea și merge throuth încălzire,și de acoperire uneori.Uniform distribuite diferența în interiorul pulbere de fier de bază este principala caracteristică.
Caracteristici :
Temperatura maximă de utilizare de miezuri toroidale este de 150 C.
Pe miezuri toroidale sunt acoperite cu rășină epoxidică cu minim 500 V AC nervoasa.
Toroidale forma oferă o bună flux magnetic de cuplare și a scăzut fluxul de dispersie scurgere,
Înălțimea de formă toroidală (de asemenea, menționată ca "grosimea"), este ușor de a varia și nu necesită modificări scule
Aplicații :
1.Acest pfte produse oferă un mod simplu, soluție compactă pentru a face inductoare, împreună inductoare și transformatoare. Circuitelor RF, CE sursă de alimentare bobine, motoare dimmer filtre de control.
2.Am acumulat experienta abundente și a stabilit credibile și stabile relații de afaceri cu clienți din întreaga lume. Cu o bogată experiență în relațiile cu toate tipurile de comenzi mari și mici, ne-am dezvoltat contacte extinse cu mai multe locale și internaționale de marfă organizații. Prin urmare, suntem capabili de a livra produsele noastre în condiții de siguranță și fiabil la aproape oriunde în lume

Detalii

Cu Găuri:
Da
Cerere:
Industriale Magnet
Numărul De Model:
Fier De Nuclee De Putere
Forma:
a
Tip:
a
Compozit:
a

Alegerea clienților