• Fresco
en-gros de cristal suport de lumanare stick de lumânare Masa Centrala de Nunta de Decorare 42cm Inaltime

en-gros de cristal suport de lumanare stick de lumânare Masa Centrala de Nunta de Decorare 42cm Inaltime

RON 796.00

Informații dimensiune : Inaltime 42cm Culoare : Auriu Material : Metal+Sticla Atenție : Pentru un transport usor, va vom trimite piesele de separat, ai nevoie de a le asambla singur, este foarte ușor : ) Dacă aveți nevoie de alte culori, putem face, de asemenea, pentru tine, pentru detalii, rugam sa ne contactati : ) pretul este doar pentru suporturi de flori și fără alte accesorii, cum ar fi flori, etc.. Vom încerca noastre cele mai bune pentru pachetul de mărfuri foarte bine,dar de câteva ori Pentru pe termen lung de livrare,acolo ar putea avea un ușor scrach sau ieșit din formă,dar nu va afecta aspectul și de a folosi,nu vom accepta orice litigiu sau de restituire din cauza asta.sper că puteți înțelege!
Pentru a asigurați-vă că pachetul poate ajunge mai repede si mai sigur , pls lasă în mod clar, detalii de transport maritim,Dacă doriți să facă ordine mari,vă rugăm să contactați cu mine prin e-mail,că toate navă de ocean și plata prin banca sau western union.
Notă : Fiecare client are datoria de a plăti impozite pentru țările lor. Vom declara valoarea reală ca agent de livrare cererea pentru mărfurile comandate dacă nu lași nici mesaje, atunci când plasați comanda, nu e nici o problemă dacă vrei să declare o valoare mică pentru bunurile dumneavoastră, dar ar trebui să-și asume riscul de a fi amerced de personalizat. vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare.

Detalii

Tip De Metal:
Aliaj
Stil:
Europa
Potrivire Lumânare:
Mici Tealight
Manual:
Da
Funcția:
Bloc De Potrivire Lumânare
Tip:
Candelabru
Material:
Metal
Numărul De Model:
xxx
Utilizarea:
Nunti

Alegerea clienților