• Fresco
1P 10A 230/400V~ 50HZ/60HZ Mini intrerupator MCB C45 tip C

1P 10A 230/400V~ 50HZ/60HZ Mini intrerupator MCB C45 tip C

RON 12.32


Bine ati venit la magazinul nostru
TIP C
Vă rugăm să constate : Acest link pentru C tip
DZ47-63(C45 N) seria întrerupător de circuit este folosit în iluminatul sistemului de distribuție sau motor sistem de distribuție pentru
protecția la suprasarcină și scurt-circuit în sistem. Produsul este neoteric în structură, lumină în greutate, de încredere
și excellet în performanță. Cadrul său și părți adoptă materiale plastice de înaltă rezistente la foc și la șocuri. Produsul, cu viață lungă, este utilizat în principal în AC 50 Hz/60 Hz singur pol 240 V sau două, trei, patru stalpi de până la 415 V circuitul de suprasarcină și scurt-circuit de protecție, precum și pentru īn mod frecvent de comutare electric echipa ment și de iluminat circuit în caz normal. Produsele sunt conforme cu IEC 60898, IEC 60947.
Curba Caracteristică
Nominală a deciziilor și capacitate de rupere
Peste protecție de curent caracteristic
Caietul de sarcini
Dimensiuni
Transport :
Am expediat în întreaga Lume, cu excepția APO/FPO .
Elementele sunt expediate din China folosind par Avion, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 10 până la 20 de zile lucrătoare.
Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 20 de zile lucrătoare
De remarcat : Fedex Poate percepe taxe de manipulare în țara dumneavoastră, noi nu suntem responsabili pentru aceste comisioane.
Garanție :
12 luni de Garanție. Cumpara cu incredere!
Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.
Dacă elementul este defect, în 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.
Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport
Alte Politici :
Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.
Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească.
Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.
Cumpărător Serios Numai! Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii

Detalii

is_customized:
Yes
Poli Numărul:
1
Numărul De Model:
DZ47-63
Tip:
Mini
Nume De Brand:
TOMZN
Standard:
IEC60947, IEC60898
Nominală Volatge:
230/400v~
Curent Nominal:
10A
Montare:
Șină din de 35mm
Capacitate De Rupere:
4KA,6KA,10KA
Charcteristic Curba:
Tip C

Alegerea clienților