• Fresco
Veritabil Organ ace DBX1KN, dimensiunea 75/11, EF064000K5 pentru Tajima Barudan SWF Toyota Melco Fericit mașini de brodat / piese de schimb

Veritabil Organ ace DBX1KN, dimensiunea 75/11, EF064000K5 pentru Tajima Barudan SWF Toyota Melco Fericit mașini de brodat / piese de schimb

RON 11.92


Acest Organ ac pentru masini de brodat, ca Tajima, Barudan SWF, ZSK, TOYOTA, Melco, Fericit și Nelu etc.
1 PACK=10 BUC
Acesta este unul dintre cele mai bune de calitate broderie ace, făcute inițial în Japonia.
Vă rugăm să rețineți că, uneori, producătorii folosesc componente similare într-o serie de mașini, verificați cu atenție dacă piesele noastre sunt compatibile cu masina ta.
Ca un profesionist mașină de brodat furnizor de piese, putem furniza piese de schimb pentru Barudan, Tajima, SWF, ZSK, Fericit și Chineză mașini de brodat. Cum ar fi bobina, bobina caz, ac, cârlig rotativ, USB reader, broderie rame, toate componentele mecanice și electronice.
Stabile și de bună calitate, livrare rapida si excelent după-servicii post-vânzare, produsele noastre sunt bine vândute în multe țări.
Între timp, Păstrarea Îmbunătățirea este o valoare a companiei noastre, astfel încât să ofere cele mai bune produse și servicii pentru clienții.
Sfaturi :
Inainte de a comanda , vă rugăm să verificați cu atenție ce model, dimensiune sau culoare de care ai nevoie.
Dacă nu't găsi dimensiunea sau culoarea în magazinul nostru, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii, ca avem multe alte produse haven 't modernizate în Aliexpress magazin.
Puteți să ne contactați înainte de cumpărare care curierul vă place, DHL, China Air Post, EMS, sau Epacket, etc.
Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface și de a reduce costul.
Toți cumpărătorii sunt necesare pentru a fi responsabil pentru tarifar de import (duty) în conformitate cu politicile din diferite țări.
Vă mulțumim pentru atenție.

Detalii

culoare:
9KN, 10KN, 11KN, 12KN, 14KN
Tip:
Ac De Cusut
Utilizarea:
Broderie
Material:
Din Oțel Inoxidabil

Alegerea clienților