• Fresco
  • -26 %
DIY Transfer frige Hârtie de Înaltă Calitate de Vânzare Fierbinte Ștanțare la Cald Laser Culoare bronz 160mmx120M Căldură Ștanțare Folie Film

DIY Transfer frige Hârtie de Înaltă Calitate de Vânzare Fierbinte Ștanțare la Cald Laser Culoare bronz 160mmx120M Căldură Ștanțare Folie Film

RON 64.00
RON 87.00


1 rola 16cm fierbinte ștanțare Folie de Hârtie
(Notă : din cauza de fotografiere lumină și alte mediul de fotografiere, poate exista un pic de culoare aberație, dacă vă deranjează, vă rog să vă gîndiți la asta. Sper înțelegere. Multumesc.)
Acest lucru este aplicabil pentru imprimarea pe toate tipurile de hârtie, și potrivit pentru lemn, creion, polistiren, ABS, plastic dur și OPP hârtie de imprimare, precum și imagini de etichete de tag-ul, PVC carte de vizită, etc.
* 6.3" x 131 de metri (16cm x 1200cm)/rola
* (diametru interior 1.06"/2.7 cm)
Vă rugăm să faceți proba de testare înainte de a utiliza în producție.
Folie
Ștanțare La Cald
Căldură de Presă (de Referință, nu se potrivesc pentru toate tipurile)
Nu lucra cu Laminator
Cerere
temperatura
185-204 F
(85-95 Dgree)
356-365 F
(180-185 Degree)
Timp
2-5 sec
18-22sec
Ștanțare la cald
Acesta poate fi folosit pentru a grava hârtie, fotografie, lemn, carte de afaceri, PVC, acril etc.
Căldură de presă
Acesta este un ușor și efect atractiv de a utiliza atunci când decorarea tricouri, se pot transfera la standard plastisol și speciale afectează plastisol. Flash si stralucirea de folie face design iasă în evidență într-o mulțime.
Se aplică o folie colorată în sus și aluminiu în căutarea (plictisitoare) partea de jos.
În funcție de diferite substraturi, utilizatorii trebuie să stăpânească cooperare de temperatură, presiune și viteză.
Pachetul Inclus :
1 rola de 16cm Bronz fierbinte ștanțare folie
1) Pentru Germania clienții , dacă u nevoie pentru a navei prin Fed Ex sau TNT , vă rugăm să ne spuneți numărul EORI . Fără ele, putem doar prin DHL, Hong Kong post sau China Post !
Pentru clienții ruși , vă rugăm să ne spuneți numele dumneavoastră complet (cel puțin 3 cuvinte) , inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie, în caz contrar Post rusesc nu va elibereaza coletul și a reveni la China !
Pentru Brazilia/Argentina/Chile clienții , dacă doriți pentru a navei prin Fed Ex, DHL, TNT, UPS, te rog spune-mi numărul dumneavoastră de impozit ( CUIT, CPF sau CNPJ ). Fără ea, Vamale va returna bunurile în China .
2) transport maritim la nivel Mondial (cu Excepția unor țări îndepărtate); Cumpărătorul este responsabil de Zonă de la Distanță, contra Cost, orice taxe Vamale sau a taxelor la Import în cazul a ieșit.
3) Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
4) Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
5) durata de timp de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia de întârziere, în special în timpul sezonului de vacanta.
6) Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
1) Ai 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și nu vă vom returna pentru tine.
2) Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3) va Vom returna integral plata la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4) Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților. Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Detalii

Tip:
insigna titularul
Numărul De Model:
Folie Timbru Cald

Alegerea clienților