• Fresco
  • -6 %
Funssor 1buc Openbuilds Părți T8 POM de NUCI, 8mm BLOC piulita TR8*2 TR8*4 TR8*8 Pentru DIY Openbuilds Mașină

Funssor 1buc Openbuilds Părți T8 POM de NUCI, 8mm BLOC piulita TR8*2 TR8*4 TR8*8 Pentru DIY Openbuilds Mașină

RON 9.00
RON 9.56


Funssor 1buc Openbuilds Părți T8 POM de NUCI, 8mm BLOC piulita TR8*2 TR8*4 TR8*8 Pentru DIY Openbuilds Mașină Material : POM Dimensiuni disponibile : TR8*2/TR8*4/TR8*8 Potrivit pentru șurub tija 8 MM
Așteptăm cu nerăbdare să o nouă prelungire a plăcut relația de afaceri. Dacă aveți o întrebare sau nevoie de ceva, pls contactati-ne, vom face noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți.
Transport gratuit la nivel mondial , trimite prin China Post Airmail.
Timp de livrare aproximativ 20 -30 de zile lucrătoare. O țară poate întârziere de 1-2 săptămâni.
Vom livra produsele în termen de 2 zile de la primirea plata compensate.
Atenție :
Dacă vrei să iei produsul de urgență, putem, de asemenea, trimite-l prin EMS sau UPS,DHL etc. Aveți nevoie pentru a plăti unele de transport de marfă mai mult . Ne contactați în primul rând, dacă doriți să modificați la EMS,UPS,DHL, etc.
Dacă nu sunteți mulțumit cu a ta achiziție,pentru orice motiv,să ne anunțați.Vom înlocui cu promptitudine elementul sau da un re rambursare,este atât de simplu. Taxele de transport și manipulare nu sunt rambursabile. De transport de marfă pentru a trimite înapoi și re-trimite-ar trebui să fie plătite de către cumpărător. Pentru protecția dvs., vă rugăm să asigurate de pachetul tău.
Dacă produsele au nici un defect sau o întârziere, vă rugăm să nu se deschide sau nu pleca Negativ & feedback Naturale, ea nu poate rezolva orice probleme .Dar spune-ne, vom face tot posibilul să-l rezolve.
Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs., am sincer sper să puteți să ne lăsați un Feedback pozitiv și patru de 5 stele Detaliată Vânzător Opiniile (DSR), care sunt de o importanță vitală pentru creșterea afacerii noastre mici.
Acceptam plata prin aliexpress NUMAI. Dacă nu aveți aliexpress, vă rugăm să înregistrați pentru tine la (http : //www.aliexpress.com). Plata trebuie să fie primite în termen de 5 zile de la licitații s-a încheiat. Vă rugăm să fi sigur că intenționează să cumpere sau să plătească în termenul menționat înainte de licitare. Neplătite, litigiul va fi depus la aliexpress pentru non plata ofertanți.
Vă RUGĂM să NU ne lasă 1, 2, 3 sau 4 stele Detaliată Vânzător Rating, deoarece acestea sunt egale cu feedback-ul negativ. Doar 5-Vânzător Detaliate Opiniile sunt binevenite.

Detalii

Dimensiune:
TR8X2, TR8X4, TR8X8
Tip De Element:
Piese De Hardware/Piese De Mașini
Nume De Brand:
Funssor
Numărul De Model:
TR8*2 TR8*4 TR8*8
Model:
POM DE NUCI BLOC
Dimensiuni disponibile:
TR8*2 TR8*4 TR8*8

Alegerea clienților