• Fresco
6OZ 8/18 din Oțel Inoxidabil Hip Balon în aer liber Sticla de Băutură Flacoane de Alcool Whisky Hipflask Carouri Model Popular Stil de Afaceri

6OZ 8/18 din Oțel Inoxidabil Hip Balon în aer liber Sticla de Băutură Flacoane de Alcool Whisky Hipflask Carouri Model Popular Stil de Afaceri

RON 87.36


6 OZ 8/18 din Oțel Inoxidabil Hip Balon în aer liber Sticla de Băutură Flacoane de alcool Whisdy Hipflask Carouri Model Popular Stil de Afaceri declar Solemn : Toate imaginile sunt de la produse reale , și fără permisiunea este strict interzis de a utiliza imaginile noastre. Toate comenzile vor fi expediate în termen de 2 zile, cu excepția pentru personalizare. Lucruri importante de trei ori, Acest produs este fabricat din 8/18 oțel inoxidabil de calitate alimentară. Acesta poate fi testat. 8/18 din oțel inoxidabil este un aliment de grad materail, Nichel și Mangan în intervalul permis.Am folosit foarte popular lichidul de încercare pentru a face contrast experiment pe produsele noastre.
Descrierea produsului : 100% de brand nou și de înaltă calitate. Durabil și portabil,non-toxice și elegant,este super echipamente pentru om vesel care se bucura de viata . Din oțel inoxidabil baloane sunt practic incasabil si sunt construite fără cusături, asigurând o durată lungă, etanșe de performanță. Făcut de 8-18 material otel inoxidabil, acest sold lichior balon este ideal pentru transportul dumneavoastră preferat de vodca,Whisky și așa mai departe. Corpul de hipflask este fabricat din 8/18 din oțel inoxidabil fără sudură cu laser wlding, capac din aliaj de zinc placare.Aici este nostru de brand logo-ul"Showing Fine" gravare laser pe fiecare balon.
Atenție, vă rugăm : Dvs. din oțel inoxidabil vas este special conceput pentru a transporta băuturi alcoolice. Acesta nu trebuie utilizat pentru băuturi cu un conținut de acid, cum ar fi sucuri de fructe și siropuri. Vasul va oferi ani de plăcere, dacă urmați câteva reguli simple : 1.Clătiți cu apă curată înainte de a umple vasul pentru prima dată. 2.Mereu gol flaconul după utilizare și clătiți-l înainte de reumplere. 3.Nu ține de alcool în vasul mai mult de o perioadă de 3 zile. Refill numai atunci când sunteți pe cale de a utiliza sticla.
Ambalare conținut : 1 buc X hip balon 1 buc X Flanel sac

Detalii

Nume De Brand:
showingfine
Corpul Material:
Metal
Tip:
Set
Numărul De Model:
YM68-601s

Alegerea clienților