• Fresco
Subțire de Vinil Fundal Personalizate de Ziua Îndrăgostiților Computer de Nunta Imprimate flori de Fundal pentru studio foto 7x5ft F-1617

Subțire de Vinil Fundal Personalizate de Ziua Îndrăgostiților Computer de Nunta Imprimate flori de Fundal pentru studio foto 7x5ft F-1617

RON 75.20


Profilul produsului :
Material : vinil
Material Greutate : 120 GSM.
tip : digital printing
Caracteristici : Subțiri, ușoare și portabile,unwashble, Lumina absorbant , Non-reflectorizante , de buzunar,fără sudură, scris la calculator pentru realism
Pentru : nunta, adullt, copii, petrecere de vacanță, comerciale, de muncă, anunț de afișare etc.
Un fel de memento :
Pliat transport gratuit.dar acesta poate fi rulat vas cu tub de hârtie,
deci, nu riduri,dacă puteți plăti suplimentar costul de transport maritim. este ușor și portabil, care face ușor de a fi închis pe fundal stand.
Clienții internaționali, vă rugăm să rețineți că prețul total al comenzii nu include orice taxe vamale sau taxe. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului și nu sunt incluse în factura de livrare sau total.
Ca să-personalizate
Avem, de asemenea, 5 X10ft,5 X8ft,5 X7ft, 5 X5ft,3 X5ft,10x10ft,8x8ft,10x20ft de fundal pentru acest articol, Dacă aveți specifice de dimensionare are nevoie, nici de trecutul nostru pot fi comandate cu dimensiuni personalizate. Vă rugăm să ne contactați. De asemenea, putem imprima orice imagine de înaltă res pe care îl furnizează.
Am promisiunea de a oferi cele mai accesibile și la prețuri competitive, mai elegante, mai înaltă calitate fundaluri cu cele mai RAPIDE ori de răspuns de pe piata!
UN B O U T • U R • B O C K D R O P S
Nostru fundaluri sunt imprimate pe mat, puternic, durabil, rezistent la rupere vinil folosind non-poluare cerneluri și de stat de tehnologie de ultimă oră. Ele sunt suficient de portabil pentru a lua pe locație. Când ați terminat cu dvs. foto, pur și simplu se rostogolească până fondul de simplu și ușor de stocare!
Nu uitați că aceste fundaluri pot fi lavabile. dar avem o altă pânză impermeabilă fundaluri.vă rugăm să ne contactați, dacă aveți nevoie.Vă rugăm să rețineți că fiecare monitor de calculator este calibrat în mod diferit. Culorile pot fi ușor diferite în persoană.
Dacă fundalul se întâmplă să cutelor sau ridurilor, se sau atarna plat pentru 24-48 de ore.de asemenea, se încălzește cu un fier de călcat pe partea din spate a elementului, atunci ea va fi din nou netedă.
Feedback-ul
Vă rugăm să lăsați-mi un 5 star feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu el atunci când primiți elemente. Dacă aveți orice întrebare, vă Rugăm să ne contactați. Voi răspunde în termen de 24 de ore și încerca meu cel mai bun pentru a reslove probleme.
Vă mulțumesc foarte mult!

Detalii

Pachet:
Da
Tip:
Spray De Vopsit
Numărul De Model:
F-1617
Stil:
Copii
Nume De Brand:
comophoto
Material:
Vinil
is_customized:
Yes
Subțire:
Glare free
Dimensiune (mm):
2200

Alegerea clienților