• Fresco
  • -27 %
2017 Nou Mare de flori de lux de frontieră pumn marginea embossing machine dispozitiv manual DIY hârtie de tăiere Manual scrapbooking

2017 Nou Mare de flori de lux de frontieră pumn marginea embossing machine dispozitiv manual DIY hârtie de tăiere Manual scrapbooking

RON 119.00
RON 163.64

2017 Nou Mare de flori de lux de frontieră pumn marginea embossing machine dispozitiv manual DIY hârtie de tăiere Manual scrapbooking de sarcini numele Produsului : Mare floare fantezie de frontieră pumn Material : ABS și Aliaj de Zinc dimensiune Produs : 19.7x12.7x7.5cm de Tăiere / Pumn dimensiuni : Aprox. 5.9 cm * 3cm Hârtie tăiat diametru : Single shot 59mm [poate fi continuat fără a continuat] Pachet : 1 BUC/card Design : flori de Hârtie grosime : 160g-230g Pentru ungere mecanism de tăiere ,taie hârtie de ceară și spumă de culoare de hârtie. descriere : Ideal pentru spuma EVA, crafting hârtie proiecte, note școlare și felicitări, decora școală, note și tag-uri cadou.
Notă : culoarea pentru toate ambarcațiunile de pumni va fi trimis în mod Aleatoriu.
Manual de măsurare, acolo ar putea fi o eroare, vă rugăm să înțelegeți
Foarte interesant craft punch
Se poate folosi pentru a decora carte notă,DIY felicitare,hârtie notă..
Prima dată când utilizați,este mai bine să utilizați în lucrare inutil să încerci.

1) Pentru Germania clienții , dacă u nevoie pentru a navei prin Fed Ex sau TNT , vă rugăm să ne spuneți numărul EORI . Fără ele, putem doar prin DHL, Hong Kong post sau China Post !
Pentru clienții ruși , vă rugăm să ne spuneți numele dumneavoastră complet (cel puțin 3 cuvinte) , inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie, în caz contrar Post rusesc nu va elibereaza coletul și a reveni la China !
Pentru Brazilia/Argentina/Chile clienții , dacă doriți pentru a navei prin Fed Ex, DHL, TNT, UPS, te rog spune-mi numărul dumneavoastră de impozit ( CUIT, CPF sau CNPJ ). Fără ea, Vamale va returna bunurile în China .
2) transport maritim la nivel Mondial (cu Excepția unor țări îndepărtate); Cumpărătorul este responsabil de Zonă de la Distanță, contra Cost, orice taxe Vamale sau a taxelor la Import în cazul a ieșit.
3) Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
4) Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
5) durata de timp de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia de întârziere, în special în timpul sezonului de vacanta.
6) Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
1) Ai 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și nu vă vom returna pentru tine.
2) Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3) va Vom returna integral plata la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4) Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților. Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Detalii

Material:
ABS
Numărul De Model:
pumn de flori

Alegerea clienților