• Fresco
  • -5 %
Agățat separatoare de Cameră partiții ecran de Pliere partiție Decorative din aluminiu cu cortină cu lanțuri paravent Agățat mobil scre Biombo

Agățat separatoare de Cameră partiții ecran de Pliere partiție Decorative din aluminiu cu cortină cu lanțuri paravent Agățat mobil scre Biombo

RON 141.00
RON 148.00

Agățat separatoare de Cameră partiții ecran de Pliere partiție Decorative din aluminiu cu cortină cu lanțuri paravent Agățat mobil scre Biombo descrierea produsului instrucțiuni de Instalare : furnizarea de instrucțiuni de instalare, ușor de instalare de poziționare Stil : Europene, elemente moderne de Design : Cusaturi Material : plastic Tehnologie : artificiala de bord procesul caracteristici Suplimentare : pliabil ecran dimensiune Ecran : 29 CMX29 CM Confruntă material : plastic 5 mm grosime Cantitate : 6piese/ Pachet Dacă aveți nevoie de personalizare, vă rugăm să ne contactați, vă mulțumesc!
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru care a refuzat transportul. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport maritim pentru a reveni elementele.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorul poate solicita pentru un înlocuitor în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costul de părți să fie înlocuit. Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.
Dimensiunea sau se Potrivesc Probleme :
Dimensiunile sunt ilustrate cu masuratori specifice în specificațiile detaliate. Vă rugăm să verificați caietul de sarcini înainte de a plasa o comanda. În mod normal admisibil diferențe în dimensiuni sunt aproximativ 0,5 cm de măsurare. Dacă veți găsi dimensiunea de produse care nu ti se potrivesc, ne puteti contacta direct.
Culoare Nepotrivire :
Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc. Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Detalii

Tip:
Ecrane Și Separatoare De Cameră
Plastic Tip:
PP
Nume De Brand:
Frumusețea Porci De Zbor
Fanii:
6
Material:
Plastic
Technics:
Gravate
Tema:
Arta
Numărul De Model:
29CMX29CM
Frunze De Cantitate:
5
Funcția:
Agățat
Stil:
Modern
Conformație:
Panouri pe bază de lemn

Alegerea clienților