• Fresco
  • -1 %
Lucrate manual din piele pungă de umăr desen DIY geanta din piele juca half moon geanta model desen [B-031] CV

Lucrate manual din piele pungă de umăr desen DIY geanta din piele juca half moon geanta model desen [B-031] CV

RON 38.00
RON 38.36


Cumparatorul Observa
1, China post air mail drum și China post aer parcal mod este mai ieftin. Dar transportul viteza este foarte lent, în special de Transport pentru Rusia. Astfel, inainte de a cumpara, vă rugăm să ia în considerare cu atenție care transportă modul în care veți folosi. Toate Comenzile vor fi livrate la prima dată când primim comenzi. Vă rugăm să nu se aplice pentru disputa pentru viteza lentă de China post air mail și China post air parcel mod. Ai selecta acest mod, aveți nevoie pentru a permite această viteză lentă.
2, Avem dreptul de a modifica în mod expres , în conformitate cu real exprima starea. Vă rugăm să nu dispute pentru a exprima expeditor schimbare.
3, Am asigurați-vă că toate produsele pe care le oferi sunt bune înainte de livrare. Nu acceptăm marfă de schimb. Nu ne permite datoria de produse rupt la transport. Odată ce ați găsit produsul ia rupt înainte de a semna, vă rugăm să contactați furnizorul local expeditor pentru a obține despăgubiri.Te rog, nu disputa pentru această problemă.
4, nu acceptăm comentariu rău sub 3 începe speciale de produse cu discount.
5, Înainte de a Semna produse, amintiți-vă pentru a verifica dacă produsele și pachetele sunt bine. Am asigurați-vă că toate produsele sunt ambalate bine înainte de livrare. Odată ce produsul nu funcționează sau rupt,vă rugăm să contactați cu local compania expres sau expeditor pentru a obține despăgubiri. Nu ne permite carge de produs stricat.
6, vă Rugăm să verificați dumneavoastră de limba engleză, Adresa, numărul de telefon mobil, numărul de telefon. Asigurați-vă că acestea sunt eficiente.
7, Dacă ai putea înțelege mai mare de 6 elemente, bun venit pentru a cumpara de la noi. Aici avem cele mai competitive produse.
8, Pentru haine de vară, vă rugăm să verificați cu noi în avansate pentru a confirma dacă acestea sunt în stoc, în stadiu avansat.
Bucurați-vă de cumpărături timp. Orice întrebări, bine ati venit la contact cu noi în orice moment, vom răspunde la prima dată.Dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru, amintiți-vă să dea 5 începe și bun comentariu. Reducere de 5% ar putea fi dat urmatoarea comanda.
Produsele sunt saci de desene, mai degrabă decât de saci. Vă rugăm să rețineți.
Incurajam DIY saci de unul singur. Dacă aveți nevoie de sac terminat, va trebui să așteptați pentru 30-60 de zile. Pentru aceste produse sunt toate făcute de mână. Acesta poate avea unele mici defecte. Dacă vă deranjează, vă rog uitați-comanda de la noi.

Detalii

culoare:
hârtie de desen, a terminat punga de 30 de zile
Numărul De Model:
170725231
Tip De Produs:
Alte

Alegerea clienților