• Fresco
  • -21 %
Home Decor DIY 5D Broderie Pictura Pereche Peisaj Dragoste Cruce Cusatura de lucru Manual Mozaic Cub de Diamant

Home Decor DIY 5D Broderie Pictura Pereche Peisaj Dragoste Cruce Cusatura de lucru Manual Mozaic Cub de Diamant

RON 13.00
RON 16.40


Descriere :
100% de brand nou și de înaltă calitate, Tencuieli numai pentru referință, dimensiunea să prevaleze într-un fel Ne-am vândut diamantul picturi sunt semi-produs finit care nu include rama! Acest lucru este diy diamant pictura,nu s-a terminat imaginea,nevoie de o termini de unul singur. O frumusețe unică și design de moda Perfect pentru a decora camera de zi sau dormitor pentru a se potrivi diferite stil de decorare Material : Panza+Diamante Rotunde+Adeziv Culoare : așa Cum se arată ca imaginile de Stil : 5 D Diamant Pictura Model : Rose, Animale Dimensiuni : 56cm/22.05' în lungime;30cm/11.81" în lățime (aprox.) Cantitate : 1 Set
DIY Diamant pictura etapele de producție : 1. Deschideți cutia și verificați diamant elaboreze instrumente speciale. 2. Vezi rasina culoare diamant, aranjate în ordine de codificare. 3. Descoperi bandă desenul de mai sus, veți vedea o mulțime de simboluri corespunzătoare de culoare de codificare. 4. Potrivit corespunzătoare coduri de culoare clema corespunzătoare de rășină incrustate cu diamante. 5. A sugerat că un tip de rășină diamant un set finalizat mai repede. 6. În scopul de a crea un diamant perfect de pictură, desene pus împreună într-un singur loc în fiecare rând simboluri nu trebuie să rămână blocat diamante. 7. Să taie o figură bună pe desene ține sortat, montat de avion din materialul de mai sus. 8. Racorduri nevoie plat împotriva curat, nu au fisuri. 9. după o luptă bună, restul de decalaj la lipici corespunzătoare simboluri de diamante. 10. Pentru a finaliza un bun diamant desen, pune-l în selecția de un cadru adecvat (restaurant nu oferă un cadru).
Sfaturi : 1. Rășina de diamant necomestibile, nu lăsați copiii să se joace în scopul de a evita accidentele, cum ar fi înghițire. 2. Desenul trebuie să fie păstrate curate, în caz Contrar, rezistența de aderență este afectat. Dacă nu există aderența murdăriei le poate influența cu temperatură scăzută solide de fier. 3. Diamante pentru a rămâne lipicios guma de etanșeitate.
Notă : Dimensiunea de măsurare manual, nu poate fi un 0 la 2 cm de eroare, aparține fenomen normal. Și din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Vă mulțumesc!
Pachetul include : 1 buc x Pânză Brodate 1 buc x Punct de Gaurit Pen 1 buc x Gule 1 buc x Tavă de Plastic 14 saci x rășină Rotund Stras Diamant

Detalii

Model Tip:
Animale
Stil:
Pastorală
Utilizarea:
Picturi
Panza Metoda De Ambalare:
Laminate
Zona Lipirea:
Parțială
Forma de diamant:
Runda
Forma:
Apartament
Cadru:
No
Material:
Panza+Diamante Rotunde+Adeziv
Ambalajul Extern:
Alte
Numărul de Culori:
Alte

Alegerea clienților