• Fresco
Noi din Plastic de Curățare Orez Fasole Sită Hands-free#30352

Noi din Plastic de Curățare Orez Fasole Sită Hands-free30352

RON 19.96


Caracteristici : de Brand Nou și de Înaltă calitate Material : Plastic Acest orez cleaner poate fi folosit pentru a spala orezul, soia, mungbean, struguri și așa mai departe. Nu poate fi folosit pentru a spăla mici lucruri. Atunci când utilizați, păstrați recipientul echilibru. Dimensiuni : 14.5*16*11.5 cn
Notă : Acest produs este fabricat din plastic, așa că păstrați-l departe de surse de căldură, în scopul de a nu ieși din formă. Când a terminat utilizarea acestuia, vă Rugăm să uscați-l cu o cârpă moale de bumbac și a pus-o cu fața în jos.
Pachetul Inclus : 1 x Curățare Orez Fasole Sită
NICI o Cutie de vânzare cu Amănuntul. Ambalate în condiții de Siguranță în Punga cu Bule.
Înainte de placeing comanda dumneavoastră, vă rugăm să confirmați prețuri și alte detalii cu furnizorul. Vă rugăm să asigurați-vă că citiți toată descrierea și sunt de acord cu tranzacția inainte de a cumpara.
Dacă elementul este defect, atunci când primiți sau nu sunteți mulțumit cu ea, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Dar elementele trebuie să fie în starea din fabrică. Vă rugăm să ne contactați în avans și verificați adresa de returnare înainte de a reveni. Dacă elementul este defect, în 3 luni, am putea trimite o nouă înlocuire gratuită sau oferta de rambursare integrală după ce vom primi elementul defect. Dacă elementul este defect, în 12 luni, am putea, de asemenea, vă oferim servicii de înlocuire, dar trebuie să plătească pentru plus cheltuielile de transport.
Scopul nostru este de a oferi Top la Nivel de Client Service, și serviciul nostru pentru clienți specialiști sunt mereu gata pentru a rezolva orice problemă. Apreciem foarte mult de 5 STELE feedback-ul POZITIV și vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor.

Detalii

Tip:
De Copt & Patiserie Instrumente
De Copt & Patiserie Instrumente De Tip:
De Copt & Patiserie Spatule
Caracteristică:
Aprovizionat,Eco-Friendly
Kit Numărul:
2
certificare:
CE / UE,SGS
Nume De Brand:
MOONBIFFY
Numărul De Model:
XMH2015001
Material:
Plastic

Alegerea clienților