• Fresco
  • -10 %
2017 Moda de Top Real 12l Organizator Organizador Europeană Și Statele Unite ale americii de Înaltă calitate Non-țesute de Pliere Cutie de Depozitare Oxford

2017 Moda de Top Real 12l Organizator Organizador Europeană Și Statele Unite ale americii de Înaltă calitate Non-țesute de Pliere Cutie de Depozitare Oxford

RON 86.00
RON 95.96


end
Element Descriere
De înaltă calitate Non-țesute de Pliere Cutie de Depozitare Oxford Model de Imprimare Elegente Economisi Spațiu
Caracteristică :
•100% De Brand Nou
•Greutate : 245g
•Material : Textil
•Culoare : Verde ,Rosu ,Albastru (vă rugăm să ne lăsați mesajul înainte de expediere ,sau va vom trimite randamly)
•Dimensiuni : 145*30*30 cm (Lx Wx H)
•Sarcină maximă : 100 kg
•Capacitate : 12 L
•Cea mai bună calitate, simplu si elegant geantă. Perpare unul pentru casa ta,cadouri, favoruri si mai mult.
Pachetul include :
1*Cutie De Depozitare
Element Detalii
Cumpărătorului o Notificare prealabila
Dacă aveți nevoie în mod special de culoare (trebuie să fie descrise în element de listă), și alte special cerință. vă rugăm să scrie în jos dvs. cerință în notă, vom încerca din greu pentru a satisface cerințele dumneavoastră dacă este în stoc, dacă nu ai făcut-o, eu nu va fi responsabil pentru necorespunzătoare articol trimis la tine.
Dacă doriți să cumpere în cantități mari, vă rugăm să consultați magazinul meu și introduceți en-gros catalog sau trimite cu numele elementului și cantitățile de care aveți nevoie, atunci vom cita cel mai bun pret.
Element de localizare este la China, și ne-am făcut cruce bord transport vă informăm că transportul maritim internațional de obicei dura mai mult că piața internă, astfel cum este bazat pe transport furnizorul de servicii și vamale. Toate elementele vor fi livrate în mod normal în termen de 48 de ore de la primirea de plată, cu excepția zi de sărbătoare legală.
Poștale
Vom trimite produsele prin China Post și să ofere exprima după cum urmează :
1. Recomandată pentru cele mai multe din țară) : Normal sosirea la destinație 18-29 de ani de zile.
2. Express (DHL/EMS, etc) : Normal sosirea la destinație 3-8 zile lucratoare.
În continuare este timpul estimat de masă prin scrisoare
Dacă elementul este pierdut în timpul transportului, cu scrisoare recomandată, vă rugăm să permită pentru acordarea de post office.
Costul de transport va acoperi taxele de manipulare, ambalare taxe, iar taxele de livrare. Elementul va fi livrat la aliexpress confirmat numai adrese, prin urmare, vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.
Suntem în imposibilitatea de a lua nici o responsabilitate pentru orice întârziere personalizat sau fiscale. Motivul este că timpul de livrare este extrem depinde și de condiția de Servicii poștale (cu excepția weekend și de sărbători), în funcție de experiența mea. Obiceiul în urma țară este strict, astfel încât timpul de livrare la aceste țară, uneori, poate fi mai mult decât un alt principala țară : Italia, Germania, Franța, Spania etc., dacă au fost din aceste țări, pls fie pacient. Pls notă : aceasta nu înseamnă că nu există nici o problemă cu siguranta personalizate într-o altă țară principal.
Cumpărătorilor Informații : noi Ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de compania de livrare și obiceiurile locale/taxe atât din țara noastră. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Vă mulțumesc pentru înțelegere.
Cumpărătorul ar trebui să responsabil pentru orice taxe și personalizate de taxe din țara dumneavoastră. Vă rugăm să verificați cu dvs. personalizat inainte de a licita.
Politicile
De rambursare și de Garanție
Dacă elementele de deteriorare sau defecțiune cauzată de livrare în condiții de utilizare normală. Va fi oferit pentru o revenire.
Dacă ați primit un element greșit, va fi oferit pentru o revenire.
Din cauza particularitatea de produse digitale uneori cumpărătorul poate că a primit un element defect (în fapt, ea poate fi bun ),dar nicio autoritate nu poate confirma sau nu intuitionist dovada sprijin, cumpărătorul va fi în continuare oferta pentru un schimb.
Vă rugăm să rețineți că : toate produsele defecte trebuie returnate în termen de 2 luni de la data achiziționate pentru schimb sau de restituire. Cumpărătorul trebuie să returneze elementele noastre de birou China, la ei/lui propriul cost de post-pagina.
Pentru a se califica pentru un drum LIBER schimb sau de a returna produsul trebuie să fie :
am primit returnat, condiția "ca nou"; și complet cu accesorii (dacă este posibil, ambalajul si cutia originala).
Această promisiune nu include defectele cauzate de accident, abuz, și alte non-normale de utilizare.
Noi oferim 60 de zile de servicii de schimb de garanție de la data cumpărării, dacă produsul este defect.
FEEDBACK-ul
Dacă aveți orice probleme cu rezultatul tranzacției sau produs, vă rugăm să nu răspundeți cu feedback-ul negativ, înainte de a ne contacta. Suntem foarte mândri de nostru de relații cu clienții și feedback-ul nostru de rating și va depune eforturi pentru a rezolva orice probleme.
Vă sugerăm cumpărător să ne contactați prin care pot include conversație anterioară dacă cumpărătorul au problema pe element, astfel încât să putem ști ce se întâmplă în mod concret și de a rezolva repede.
Alte elemente (Poate fi util pentru tine)
4210 Acasă Depozitare & Organizare

Detalii

culoare:
Verde, Rosu, Albastru
Nume De Brand:
Suyi
Produs:
Trusa Medicala
Grilaj De Cantitate:
1
Material:
Tesatura
Tesatura Tip:
Fibra De Bambus
Capacitate:
12L
Stil:
Coreeană
Sarcina:
100 kg
Utilizarea:
îmbrăcăminte
Caracteristică:
Pliante,Eco-Friendly
Tip:
Cutii De Depozitare & Lari

Alegerea clienților