• Fresco
  • -28 %
De Mare Capacitate Multifuncțional Alcătuiesc Cosmetice Cutie De Depozitare Container Sac Desktop Machiaj Cosmetice Organizator -30

De Mare Capacitate Multifuncțional Alcătuiesc Cosmetice Cutie De Depozitare Container Sac Desktop Machiaj Cosmetice Organizator -30

RON 14.00
RON 19.36


De Mare Capacitate Multifuncțional Alcătuiesc Cosmetice Cutie De Depozitare Container Sac Desktop Machiaj Cosmetice Organizator
Caracteristici :
De Brand nou
Produs : cutie de Depozitare
Material : PP
Dimensiune : 20*12.2*10cm
Culoare : Albastru / Verde / Alb / Roz / Cafea
Pachet :
1* cutie de Depozitare
Vom scrie o valoare mai mica pe colet pentru a evita producerea tarife. Fiecare țară are diferite tarife politică. Noi nu percepe nici un impozit pe vânzări și taxe de manipulare.
În orice caz, noi nu suntem responsabili pentru TVA (taxa)/drepturi de Import sau orice echivalent apare de livrare tranzacție. Vă rugăm să verificați locale personalizate legislația și vizitați local departamentul vamal-ul inainte de achiziții.
În mod normal, ne trimite coletul prin Poștă Înregistrată ,Dacă aveți nevoie de pachetul de urgență , vă rugăm să ne contactați pentru a plăti pentru un plus costul de transport maritim , multumesc .
1.Dacă elementul nu poate lucra bine, vă rugăm să verificați de două ori pentru a confirma că produsul este defect și contactați serviciul nostru pentru clienți reprezentantul acum, să ne cunoaștem Detaliat Problema , vom face tot posibilul pentru a vă servi.
2.Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau element nu corespunde descrierii, contactati-ne pentru o parțială/completă de restituire sau de înlocuire pe costul nostru.
3.Dacă doriți să reveniți la articol,vă rugăm să ne contactați în termen de 30 de zile după pachetului primit .Returnarea produselor trebuie să fie, de asemenea, în starea inițială : inclusiv cutie, ambalajul si toate celelalte accesorii. Se întoarce, care sunt un rezultat de eroare clientul va fi supus unei reale taxa de transport deducerea din rambursarea.
4. Cumpărătorul ar trebui să plătească pentru taxa de returnare dacă Toate NON-Vânzător Greșeală de returnare pentru rambursare . (E. g. ai adus-o masura gresita sau element greșit)
Ta satisfication este mereu în căutarea noastră , vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice probleme sau întrebări ,vă mulțumim !

Detalii

Grilaj De Cantitate:
B051366
Material:
Plastic
Plastic Tip:
PP
Stil:
Modern
Caracteristică:
Eco-Friendly,Aprovizionat
Numărul De Model:
B051366
Forma:
Poligon
Tip:
Cutii De Depozitare & Lari
Produs:
Cutie de depozitare
Capacitate:
/
Technics:
/
Sarcina:
/
Utilizarea:
/
Caietul de sarcini:
/

Alegerea clienților