• Fresco
  • -5 %
10pair DC Conector de Alimentare 5.5 x 2.1 mm de sex Feminin de sex Masculin DC Conectori Jack Adaptor Priza Pentru aparat de Fotografiat CCTV Benzi cu LED-uri Acumulator Caz

10pair DC Conector de Alimentare 5.5 x 2.1 mm de sex Feminin de sex Masculin DC Conectori Jack Adaptor Priza Pentru aparat de Fotografiat CCTV Benzi cu LED-uri Acumulator Caz

RON 26.00
RON 27.40


Notificare
Toate produsele noastre au fost atent selectate și sunt aceleași ca poza pe care o vedeți pe magazinul nostru. Deja ne-am lasa produs de culoare tind să de adevărat, pe cât posibil, cu toate acestea, pentru a monitoriza culoare eroare acolo mai mult sau mai puțin are un pic de diferite. Dar cu siguranta produsul forma este aceeași ca în poză.
Produs Caracteristici : 100% de brand nou de alimentare DC conector diametru Exterior : 5.5 mm diametru Interior : 2.1 mm Conductor Material : aliaj de zinc Izolare Material : Plastic
Pachetul Include : 10 x feminin dc conector de alimentare 10 x sex masculin dc conector de alimentare
Notă :
DC ( jack ) plug pot fi personalizate, vă rugăm să liber să ne contactați, cere prețul și MOQ !
Suntem un global on-line en-gros compania care livreaza produsele direct consumatorilor din întreaga lume. Fondată în 2010,Ne-a oferit clienților o modalitate convenabilă de a magazin pentru o gamă largă de produse la prețuri atractive prin intermediul site-uri online. Noi fabrică și unele cooperarea noastră fabrici asigurați-vă putem oferi o bună OEM/ODM de servicii pentru clienții noștri care doresc produse personalizate cu ei înșiși sau design de brand.
"Întotdeauna Incanta,Win-to-Win" este de promisiunile noastre și misiunea. Deci, cu o bogată experiență și cunoștințe, oferim competitive și servicii de încredere pentru a promova imaginea de brand, care, la rândul său, are o influență profundă asupra întregii industrii. Inovații în materie de cercetare și dezvoltare a oferi cele mai bune rezultate pentru clienții noștri în timp ce în același timp, oferind inspirație pentru dezvoltarea noastră ulterioară.
o. Important taxele,impozitele și taxele nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste încărcătoare sunt responsabilitatea cumpărătorului.
b. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara.
c. Vă rugăm să confirmați informații detaliate despre factura de livrare. Ca și cum de mult preț ar trebui să scrie pe factura de livrare, atunci cât de mult taxa de transport ar trebui să scrie pe factura. Cum să descriu bunuri etc.
d. Aceste taxe sunt de obicei colectate de către livrarea de mărfuri(de transport)companie sau atunci când vă alegeți elementul în sus.
e. Vă rugăm să lăsați-ne EORI / TVA / RFC numărul, dacă aveți, atunci când alegerea mod Expres, s-a cerut de către compania de transport maritim .
o. În mod normal, toate comenzile vor fi procesate în termen de 2 zile lucrătoare de la data plății sau la data de e Check este eliminat.Va vom informa prin e-mail înregistrată după ce comanda este trimisa de la depozitul nostru.
b. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. de plată este actual.Un Număr de telefon este recomandat pentru o mai exactă de livrare.Noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată.
c. China post air mail, timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 20-50 zile lucrătoare.
d. Exprima timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori; aceasta poate duce până la 3-15 zile lucratoare.
o. În prezent, puteți plăti folosind Moneybookers, Visa, Master Card și banca de transfer. Puteți plăti, de asemenea, cu anumite carduri de debit, inclusiv Maestro, Solo, Carte Bleue, Poste Pay, Carta Si, 4 B și Euro8000. Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Ali Express în viitor.
b. Dacă doriți să plătească pentru comanda cu altele de plată vă rugăm să liber să ne contactați!
Feedback-ul pozitiv va fi lăsat odată ce ați confirma comanda! Și mulțumesc pentru comentariu pozitiv și feedback-ul. Încurajarea ta ne va ține în mișcare înainte și în mod constant îmbunătățirea serviciilor noastre. Ca tine sunt, suntem, de asemenea, încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice feedback neutru sau negativ, cauzată prin orice neglijență sau neînțelegere.Am o speranță reală,în calitate de cumpărător așteptare este diferit,atunci când sunteți nemulțumit cu produsul sau serviciul nostru poți în primul rând să ne cunoaștem și să ne dea timp rezonabil pentru a rezolva problema pentru tine, cu sinceritate noastră și atitudine profesională.

Detalii

Numărul De Model:
DC Conector de Alimentare
Tip De Ieșire:
DC
conexiune:
Plug-In
Interfață De Ieșire:
5.5 mm*2.1 mm
Is_customized:
Yes
Cerere:
CCTV, Iluminat cu LED
Articol Caracteristici :
de sex feminin de sex masculin DC conector de alimentare
SKU:
dcc0001010

Alegerea clienților