• Fresco
Meike MK-910 Flash Speedlite + MK-GT600 TTL HSS Declanșa + Receptor pentru Nikon

Meike MK-910 Flash Speedlite + MK-GT600 TTL HSS Declanșa + Receptor pentru Nikon

RON 628.00

Meike MK-910 Flash Speedlite + MK-GT600 TTL HSS Declanșa + Receptor pentru Nikon
La MK910 este un de înaltă performanță CLS-speedlight compatibile cu un mare număr ghid de 42(ISO 100/M)(111.5/157.5 ft.)(la 35mm poziția zoom pentru Nikon în format FX, cu iluminare standard model), Combinate cu CLS-compatibil camera, MK910 poate efectua cu ușurință diverse tipuri de flash operațiuni, cum ar fi I-TTL auto flash și wireless blitz-uri multiple. Trei tipuri de modele de iluminare(standard, central-ponderat și chiar) sunt disponibile pentru a se potrivi diferite de fotografiere preferințe. Putere zoom funcție reglează automat poziția zoom-ului pentru a se potrivi cu lentile de distanță focală de 18mm la 180mm. Când built-in larg flash adaptor este folosit sau diffusion dome atașat, poziția zoom-ului este setat automat pentru a se potrivi un obiectiv cu unghi larg cu mult mai scurtă distanță focală. Bounce flash sau close-up fotografie flash poate fi realizată cu ușurință funcții Personalizate sunt furnizate pentru a permite diverse setări. CARACTERISTICI PRINCIPALE-I-TTL modul, monitorizarea pre-flash-uri sunt trase la toate ori. Subiectul este corect expus la lumina de la flash de iluminat și de expunere este mai puțin afectat de lumină ambientală. -Advanced wireless lighting, cu wireless avansate de iluminare fără fir mai multe flash funcționarea în modul TTL (i-TTL)modul poate fi realizată cu CLS compatibil cu aparatele foto Slr digitale. În acest mod, puteți împărți blițurile în trei grupuri și de control al blițului în mod independent pentru fiecare grup, extinderea gamei de creative multiple-flash tehnici de fotografiere. -AF-assist illuminator, autofocus în funcțiune, MK910 emite AF-Asista lumină, care se potrivește cel mai larg AF zonă de CLS aparate foto compatibile. Cu camere de supraveghere ce suporta aceasta functie, autofocus fotografie în condiții de iluminare slabă, este posibil chiar și atunci când camera este punct de focalizare (zonă de focalizare) este schimbat.
MODURI de BLIȚ ȘI FUNCȚII PE MK910 i-TTL mod, aparatul foto reglează MK910 flash de ieșire de nivel prin măsurarea luminii reflectate de subiect atunci când MK910 lansează o serie de monitor pre-flash-uri. Auto FP High-Speed Sync, de mare viteză sincronizare bliț la un aparat foto compatibil cu cea mai mare viteza obturatorului este posibil. Acest lucru este util atunci când doriți să utilizați o diafragmă mai mare pentru a atinge o profunzime superficială a estompa fundalul. FV Lock (Flash Valoare de Blocare), Flash valoare, sau "FV", este cantitatea de flash expunere pentru subiect. Folosind FV Lock cu camere compatibile, puteți bloca în cazul expunerii la flash pentru subiectul principal. Acest flash expunerea este blocată, chiar dacă vă schimbați diafragma sau compoziție, sau zoom-ul obiectivului. Manual modul bliț, prin setarea diafragmei și flash-nivel de ieșire, puteți seta manual expunerea și distanța până la subiect. Repetarea flash mode, MK910 incendii în mod repetat pentru a crea un fascicul multiple de expunere efecte. Operațiunea este util atunci când fotografiați subiecți în mișcare rapidă. Bounce flash, prin înclinarea sau rotirea capul blițului, puteți reflecta lumina de pe tavan pe perete pentru a face uz de lumina reflectata. Close-up fotografie flash, aproape flash fotografia poate fi realizată cu utilizarea built-in larg flash adapter și capul blițului intitulat jos. Blițului compensarea la nivelul/compensarea expunerii blițului nivel de compensare se realizează prin modificarea flash nivelul de ieșire pentru flash subiect iluminat numai. Compensarea expunerii se realizează prin intenție modificarea expunerea corecta o modifica atât subiect și fundal de expunere. Wireless multiple de aprindere, avans fără fir iluminat. În acest mod, puteți împărți blițurile în trei grupe și setați modul bliț și blițului compensarea la nivelul valorilor separat pentru fiecare grup, precum și de master unitate flash.
FUNCȚII CARE SUNT STABILITE PE CAMERA
Slow-sync, flash-ul este controlat la o viteză redusă a obturatorului pentru a obține expunerea corectă atât pentru subiectul principal și fundal în situații de lumină scăzută.
PERDEA POSTERIOARĂ FLASH SYNC
Perdea posterioară flash sync creează o imagine în care ceața de un subiect în mișcare apare în spatele subiectului și nu în față. În acest mod, blițul se declanșează chiar înainte de cortina din spate începe să funcționeze.
FUNCȚIA DE SUPORT
Puterea funcția de zoom, reglează automat poziția zoom-ului pentru a se potrivi cu distanța focală a obiectivului.
Setarea sensibilității ISO, sensibilitatea ISO este setată automat pe baza informațiilor de la camera.
Test de ardere, puteți verifica dacă subiectul va primi expunerea corecta prin tragere la MK910.
Modelarea iluminator, de fapt, înainte de fotografiere, puteți verifica iluminarea și umbrele de pe acest subiect.
MK900 STAUS ȘI SETARE FUNCȚII
Setare personalizată, diferite setări pot fi făcute în timp ce verificarea status pe panoul LCD.
De așteptare, această funcție pune în mod automat MK900 în modul standby pentru a conserva energia bateriei.
Continuă flash, MK910 incendii continuu în sincronizare cu fotografiere continuă.
Termică, această funcție protejează MK910 la temperaturi ridicate de funcționare. Dacă temperatura de unitate se ridică la un anumit nivel, MK910 va comuta în modul de protecție.
MODURI DE BLIȚ ȘI FUNCȚII
Informații obținute prin monitorizarea pre-flash-uri și expunerea la informații de control este integrat cu camera să regleze automat flash nivelurile de ieșire. -TTL este recomandat pentru standard de situații de fotografiere. -Pentru a face fotografii folosind MK910 setat în modul TTL, consultați "operațiuni de bază" -I-TTL automat balanced fill-flash mode și standard i-TTL modul sunt disponibile. Standard i-TTL, subiectul principal expus corect, indiferent de luminozitatea de fundal.

Detalii

Display:
Da
Pachet:
Da
Nume De Brand:
MEIKE
Numărul De Model:
MK-910 + MK-GT600
Aparat Foto Compatibil Marca:
NIKON
Greutate:
1.2g
TTL:
Da

Alegerea clienților