• Fresco
T10 Securitate / Rezistent Torx Am Chei, Pachet De 100 De

T10 Securitate / Rezistent Torx Am Chei, Pachet De 100 De

RON 96.00


Element : T10 Securitate / Antișoc L Chei Torx
Utilizați aceste taste pentru a instala și a elimina rezistent la pin-în-cap șuruburi Torx
Vă Rugăm Să Rețineți :
Acest lucru este de 100 Buc / lot
Livrare :
Elementele vor fi trimise la adresa ta. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă. Feedback-ul : Ne exprimam oferi produse de calitate și cele mai bune servicii, astfel încât, dacă sunteți mulțumit cu noi, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv, satisfacția clienților și de susținere este de cele mai bune noastre de a reveni Dacă există ceva care nu sunteți mulțumit cu punctul nostru, vă rugăm să ne anunțați astfel încât să putem ajuta la rezolvarea problemelor. Vă rugăm să nu lăsați un feedback negativ. Vă mulțumesc foarte mult.
Jiashan Shun Heng fixare Co.,Ltd. este situat în Orașul Jiaxing si este specializata in productia de masini de spalat, de primăvară nuci, nuci,bolțuri și multe alte tipuri de elemente de fixare. Cu o echipa experimentata si profesionista, ne-am exportat produsele noastre în multe țări și regiuni din întreaga lume, în special în Asia de Sud-est, Europa de Est, Africa, Orientul Mijlociu, statele UNITE ale americii,Rusia,și așa mai departe.
Noi bun venit clienții, asociații de afaceri și prieteni din toate părțile lumii să ne contactați și să caute cooperarea pentru beneficii reciproce.

Detalii

is_customized:
Yes
Material:
Aliaj
Numărul De Model:
t10
Tip:
Torx L-Cheie

Alegerea clienților