• Fresco
  • -5 %
Transport gratuit Condiționat 6/8/10mm cupru tub aluminiu tub manual bender țeavă inch 3/8 5/16 1/4 teava unelte pentru indoire

Transport gratuit Condiționat 6/8/10mm cupru tub aluminiu tub manual bender țeavă inch 3/8 5/16 1/4 teava unelte pentru indoire

RON 59.00
RON 62.00


începe
end
Livrare gratuita 90 de grade Condiționat 6/8/10mm cupru tub aluminiu tub manual bender țeavă inch 3/8" 5/16" 1/4" teava unelte pentru indoire
Nume : manual dispozitiv de îndoire
Model : JH-90
Maxim îndoiți unghi : 90 °
Pachet :
Cuprins 1 x tub bender
Caracteristici :
1. conceput special pentru diametru mic
2. Potrivit pentru aer condiționat și de refrigerare, control al mediului, alimentarea cu combustibil, autovehiculelor, sisteme hidraulice și pneumatice
3. salva pentru mai târziu tub de stocare pregătirea cost
4. Rapid și precis mecanic cu clichet cot
5. Design Ergonomic pentru o singură mână
6. Designul compact cot în spații închise
7. flexibil tub subțire de perete cu grosimea de 0,4 mm
descriere produs :
Conceput pentru cot cupru moale și cupru moale acoperit de 6mm 10mm precum și Mepla multistrat țeavă până la 10mm.
Mecanismul unic de glisare locuri formatori rapid în poziția corectă la diametrul țevii.
Utilizare universală :
Pentru instalații sanitare, de încălzire, de aer condiționat, refrigerare și hidraulice aplicații' : , de Asemenea, pentru cupru cu pereți subțiri tuburi de încălzire conform DIN EN 1057 și pentru tuburi de presă montarea sistemelor.
Avantaj de Cost :
Bender revenit după câteva curbe prin economii la accesorii. Fără costuri pentru accesorii, depozitare, achiziții publice. Economii în lipire, presare articulațiilor și ore de lucru. Siguranță mai mare datorită mai puține îmbinări de țevi.
Articol Nr.
Descriere
JH-90
JH-90
Pentru inch : 1/4",5/16",3/8", O. D. Tuburi
Aliaj de aluminiu
Pentru metric : 6,8,10 mm O. D. Tuburi
Despre imagine : Toate imaginile sunt luate într-un fel de produs original, imagini , grafice de procesare nu a fost interzis pentru a copia și a fura!
Despre noi :
Tip Afacere :
Producător
Principalele Produse :
tăietor de țeavă,țeavă de sudare mașină,test de presiune a pompei de unelte instalatori etc.
Locație :
Zhejiang, China (Continentală)
Anul Înființării :
2003
Anul începe exportul :
2006
Număr De Angajați :
50 - 100 de Persoane
Volumul Total De Vânzări Anual :
5 Milioane dolari SUA
Principalele Piețe :
Europa De Est, America De Sud, Europa De Vest, Orientul Mijlociu, Oceania
Certificări De Produse :
CE,CE,CERTIFICATUL DE ÎNREGISTRARE
Zhuji Oraș Diankou Shenghai Electron Metale Fabrică în Zhejiang, China, este o întreprindere de producție specializată în conducta de instrumente, tăietori de țevi, conducte, aparate de sudura, teava cap la cap sudura utilaje, instalații sanitare, țevi și fitinguri, echipamente de refrigerare instrumente și alte instrumente de hardware cu producție avansate de echipamente și tehnologie.
Produsele noastre au trecut cu succes de autentificare de calitate ISO9001 : 2000 sistem de management, capacitatea noastră anuală de ieșire este pe locul întâi în industria internă, produsele noastre au o distribuție foarte mare piață de mai mult de 80% din produsele noastre sunt exportate în Asia, America de Sud, America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu, Oceania, Africa și așa mai departe, și sunt date de mare laudă de la clienții noștri.
Aici noi sincer bun venit prietenii noștri din ambele acasă și în străinătate să ni se alăture și de a crea un viitor strălucit! Suntem dispuși de a intra în relație de afaceri cu tine, pe baza egalității și a beneficiilor reciproce! Dacă există ceva ce putem face pentru a ajuta, vom fi mai mult decât încântați să o facă. Va asiguram de cele mai bune servicii la toate timpurile! Vom solicita o amânare de încrederea și susținerea dumneavoastră!

Detalii

Caracteristici:
Multifunctional
Nume De Brand:
JIANHUA
Material:
Aliaj
Numărul De Model:
JH-90
Tip:
cheie tubulară
is_customized:
Yes
Dimensiune:
90

Alegerea clienților