• Fresco
  • -5 %
OkeyTech 2 Butoane Cheie de Caz Pentru Renault Duster Modus Twingo Clio 3 DACIA Logan Sandero Netăiat Lama Fob Remote Shell Înlocuire

OkeyTech 2 Butoane Cheie de Caz Pentru Renault Duster Modus Twingo Clio 3 DACIA Logan Sandero Netăiat Lama Fob Remote Shell Înlocuire

RON 6.00
RON 6.32

Okey Tech 2 Butoane Cheie de Caz Pentru Renault Duster Modus Twingo Clio 3 DACIA Logan Sandero Netăiat Lama Fob Remote Shell Înlocuire Specificatii : Nume Produs : Masina cu Telecomanda Cheie de Caz Pentru Renault Greutate : 30g/buc Butoane : 2 Butoane Lama : Uncut Blade Material : ABS Transponder Chip : Nici Logo-ul de Brand/Autocolant : Nu(Aliexpress permis de a vinde cu logo-ul!)

Caracteristici : 100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate! Cel mai bun înlocuitor pentru rupt sau uzat tastele,sau mare pentru o cheie suplimentare. Caz-cheie și cheia lama numai. Nu electronice interne. Ia lama taie de lăcătuș locale/dealer. Doar taie cheie lama,ia internă electronică(includ sistem de imobilizare/transponder) de la telecomanda originală și puneți-le la cheia noastră de coajă,apoi sunteți gata! Nu este nevoie de nici o programare. Aplicație : pentru Renault Duster Modus Twingo Clio 3 DACIA Logan Sandero Observa :
1.Articolul este doar o cheie de coajă, care este, fără PCB bord și în interiorul bateriei. 2.Toate imaginile sunt fotografii reale, care sunt luate de către noi înșine. Vă rugăm să verificați cheia shell pentru a asigurați-vă că este la fel ca produsul nostru. 1*Cheie Shell
1.- Vă rugăm să asigurați-vă că contul dvs. de plată este disponibil inainte de a licita la produs.
2.- Toate plățile ar trebui să fie eliminate în termen de 7 zile după ce primiți produsul. Dacă într-adevăr avea dificultăți în plata, pls contactati-ne, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.
3.- Dacă aveți orice cereri speciale cu privire la detaliile de produs, vă rugăm să lăsați o notă la comanda.
4.- Dacă doriți să ridicata pentru cantități mari, va rugam sa ne contactati, va vom oferi cel mai bun pret.
1.- Putem livra la peste tot în lume.
2.- Articolul va fi trimis în termen de 3 zile de la primirea de plată.
3.- Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare și numărul de telefon sunt corecte.
4.- Puteți urmări situația de produs de pe site-ul după ce au fost expediate.
. 1.- Garanție de un an.
2.- Dacă elementul este defect la primire, poti cere la schimb una nouă, în termen de 7 zile de la data primirii (Cumpărător ar trebui să se întoarcă tot original si nedeteriorate elemente sub re-stare vandabile).
3.- Putem furniza gratuit servicii de reparatii termen de un an de la cumpărare. Pentru prima lună, vom plăti o modalitate de costul de transport maritim( de la noi pentru locația dvs.); După 1 lună de la cumpărare, cumpărătorul trebuie să plătească două moduri de costul de transport maritim.
4.- După ce vom primi produsele returnate, va vom trimite înlocuite de cele în regim de urgență.
5.- Garanția nu se extinde la orice produse care sunt deteriorate fizic sau sub egida onu-condiții normale de funcționare ca urmare a utilizării necorespunzătoare sau montarea necorespunzătoare pe părți.
1.- Feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea noastră, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Multumesc mult pentru timpul acordat.
2.- Vom pleca la fel de feedback după feedback-ul dumneavoastră pozitiv.
3.- Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Detalii

Numărul de Butoane:
2 Butoane
R/C Funcție:
fără
Tip De Material:
Plastic ABS + metal
Schimb Numărul Parte:
Renault-KS10
Personalizare:
Da
Numarul Parte:
De la distanță Masina de Caz-Cheie pentru Renault
Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea:
China
Nume De Brand:
OkeyTech
Altă Parte Numărul:
cheia de la mașină caz shell pentru RENAULT
Starea:
100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate Masina de Caz-Cheie Pentru Renault Duster Modus
culoare:
ca Imagine
Dimensiune:
Original Car Key Case Size
Butoane:
2 Butoane
lama:
Uncut lama
Tip:
Masina de înlocuire Caz-Cheie pentru Renault Duster Modus, Clio 3 Twingo DACIA
Caracteristică:
De la distanță Masina de Caz-Cheie pentru Renault Duster Modus Twingo Clio 3 DACIA Logan
Greutate:
30g/pcs
Pachet:
Punga cu bule
timp de transport maritim:
1-3 zile

Alegerea clienților