• Fresco
  • -12 %
Card de memorie de Stocare care Transportă Caz, Titularul 22 Sloturi Portofel Pentru CF/SD/SDHC/MS/DS 3DS Joc Universal Card Organizator Caz Sac

Card de memorie de Stocare care Transportă Caz, Titularul 22 Sloturi Portofel Pentru CF/SD/SDHC/MS/DS 3DS Joc Universal Card Organizator Caz Sac

RON 7.00
RON 7.92


Caracteristici :
Acest caz care transportă vine cu 4 Sloturi de Mare și 18 mici sloturi, se poate ține toate dvs. de carduri de memorie stocate în condiții de siguranță, ia-l acasă, nu aveți nevoie să vă faceți griji cu stocarea de carduri de memorie de orice mai mult!
Caietul de sarcini :
Universal de carduri de memorie care transportă caz.
Rezistenta la apa / Anti-static interior material
Total de 8 semi-transparent mat sac, cu o capacitate de un total de 22 de card compartimente
18 sloturi pentru SD/SDHC/MMC/x D/Sony Memory Stick Pro Duo/Mini SD sau Micro SD (în adaptor)
4 sloturi pentru carduri CF/Smart Media/Micro Drive sau jocuri Nintendo DS
Cardul de memorie nu este inclus.
Culoare : Negru
Material : Nylon
Dimensiune : aprox. 11*7*2cm 1 X Card de Memorie care Transportă Caz Portofel 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Timp De Livrare : 1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine. Există NOEXCEPTIONS!
Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. 1. 12 luni Producătorii de Garanție limitată pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O
GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress! Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Detalii

Numărul De Model:
93380
Material:
Nailon
Nume De Brand:
ALLOYSEED
Pachet:
No
Tip:
Alte
culoare :
Negru
Material:
Nailon
Dimensiune:
approx. 11*7*2cm

Alegerea clienților