• Fresco
  • -49 %
Est 5pcs Microfibra față-verso Absorbante Tampoane Groase bureților de Bucătărie de Curățare Cârpă de Spălat Vase Pânză

Est 5pcs Microfibra față-verso Absorbante Tampoane Groase bureților de Bucătărie de Curățare Cârpă de Spălat Vase Pânză

RON 42.00
RON 83.12


> Moale si confortabil sentiment de mână. > Cutreiera partea sida în curățare, fără a afecta suprafețele. > Foarte absorbant, streak-free și fără scame; multi scop de utilizare. > Mână sau în mașina de spălat, cald, cu non-linting țesături; uscat rufe scăzut.
Numele Microfibră de Curățare Pânză de Culoare Albastru Greutate de 40g/Buc (Fără ambalaj) Dimensiuni 18x24cm
> Dacă nu puteți verifica afară imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute.
>Acceptam Alipay numai.
>WORLDWIDESHIPPING. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
>Comenzi procesate în timp util după verificarea plății. >Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
>Produse cum ar fi elementul real și imaginile pot fi diferențe subtile.
>SERVICIUL de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
>Dacă nu ați primit coletul tău , vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
> Timp De Livrare :
>Toate produsele returnate TREBUIE să Fie în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.
>Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
>Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul (ele) este (sunt) nu ca publicitate
>Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.
>Vom face tot posibilul pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.
>Vom continua să oferim produse de înaltă calitate la un preț adecvat. Nu ezitați să ne contactați în orice moment, înainte și după achiziție.
>Mesaje sunt salutat călduros. Și mesajul dvs. va fi răspuns în termen de 24 de ore. Ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.

Detalii

Caietul de sarcini:
5pcs
Nume De Brand:
Est
Producție:
Bureților
Utilizare:
Bucătărie
Material:
Microfibra
Caracteristică:
Eco-Friendly

Alegerea clienților