• Fresco
  • -29 %
BASEQI Aluminiu Adaptor de Card MicroSD/Reader103A Pentru Macbook Air 13/Macbook Pro

BASEQI Aluminiu Adaptor de Card MicroSD/Reader103A Pentru Macbook Air 13/Macbook Pro

RON 101.00
RON 142.80


BASEQI Aluminiu Mini Drive Micro SD, Adaptor de Card de Memorie Cititor de Carduri Pentru Macbook Air 13" Model 103 A
Caracteristici : Complet ascuns și se potrivește perfect în Mac Book-ul are slot pentru card SD Simplu și Ușor pentru a adăuga spațiu de stocare Adăuga până la 400 GB de spațiu suplimentar Folosi material aluminiu și fiecare este CNC de prelucrare de precizie Suport Macbook Time Machine Praf : pentru a preveni materii străine care se încadrează. Fără : atunci Când scoateți fără orice instrumente Mai bun Partener pentru Mac Book Notă : Acest produs nu conține un card micro SD, SDHC sau SDXC
Alege Approprite Model pentru Mac Book :
Notă : vă Rugăm să consultați informațiile de mai jos și alege approprite model de Mac Book :
303 A : Pentru Macbook Pro Retina 13" 103 A : Pentru Macbook Air 13" / Macbook Pro de 13" Si 15" (Nu-Retina) 503 A : Pentru Macbook Pro Retina 15" (Mijlocul anului 2012 / Începutul anului 2013) 504 A : Pentru Macbook Pro Retina 15" (Sfârșitul anului 2013 / Mijlocul anului 2014 și După)
Notă : Modelul 103 A-am conceput în principal pentru Macbook Air 13", și ce imaginile arată, de asemenea, de Macbook Air 13". 103 A, de asemenea, potrivit pentru Macbook Pro 13"(nu Retina), dar are niște dimensiuni de eroare, astfel încât atunci când în Macbook Pro 13"(nu Retina) nu poate arata la fel de bun ca la Macbook Air. Dacă nu poți accepta acest lucru, vă rugăm să nu cumpere 103 A pentru Macbook Pro 13"(nu Retina).Multumesc(PS : vă rugăm să nu ezitați să ne cereți să vă arate imagini)
Descrieri :
Display :
Cum să Utilizați :
Pachet :
Despre Shpping :
Vă rugăm să alegeți Aliexpress Standard de Transport, e la fel ca China Registed e-Mail de Aer, dar mai bine. Pentru că expediate prin Aliexpress Systerm, cu urmări informații și de asigurare incluse. De Ce Ali Express De Transport Maritim? După ce ați plasat comanda pe Ali Express, vânzătorul va trimite pachetul nostru centru de transport maritim.
De aici, putem asigurați-vă că pachetul este trimis la timp și vom adăuga informații de urmărire a ta pentru detalii, astfel încât să puteți urmări
pachetul dvs. ori de câte ori și oriunde doriți. Cât timp ia pentru pachetul meu de a ajunge dacă am folosi Ali Express de Transport maritim?
Acest lucru depinde de opțiunea pe care o alegeți. Pachetele care sunt trimise cu Ali Express Standard de Transport maritim dura între 15 la 45 de zile lucrătoare, întrucât Premium transporturile au o valoare estimată de livrare
timp de 7 până la 15 zile lucrătoare.
FAQ :
Întrebare : de Ce nu a mers?
Răspuns : 1) vă Rugăm să asigurați-vă că ați cumpărat elementul potrivit pentru macbook.
2) vă Rugăm să asigurați-vă că ați avut introduceți cardul micro sd card în această carte adater. Pentru că acest card adaptor nu conțin micro sd card. Dacă vrei unul cu de stocare de 128gb, ai putea cumpăra i SDA Serie.
3) Dacă ați avut de a introduce cardul micro sd, acesta încă nu funcționează, vă rugăm să utilizați obișnuit adaptor SD și același card micro sd pentru a pune în macbook-ul pentru a vedea dacă e card micro sd problemă. Dar dacă același card micro sd poate lucra în comun adaptor sd, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru client post-vânzare de servicii, în loc de oferindu-ne feedback-ul neutru sau negativ, feedback-ul. Suntem bucuroși să vă ajuta să rezolve problema și vă va oferi o satisface răspuns.
Întrebare : Despre Obiceiul să Declare Valoarea?
Răspuns : vă Rugăm să nu vă faceți griji despre asta, mereu ne declara $2/buc

Detalii

Numărul De Model:
103A
Nume De Brand:
baseqi
Tip:
Micro SD la SD pentru Macbook
Model Compatibil:
Pentru Macbook Air 13 / Macbook Pro De 13 Si 15 (Nu-Retina
Tip:
tf card

Alegerea clienților