• Fresco
(transport gratuit) Motocicleta GY6-125CC Keihin carburator kituri de reparații Moped Scooter(Configura pulverizarea tub și mici diafragma)

(transport gratuit) Motocicleta GY6-125CC Keihin carburator kituri de reparații Moped Scooter(Configura pulverizarea tub și mici diafragma)

RON 34.00

Kit de reparare este de brand nou, expediate direct din fabrica. Oferim gratuit servicii de livrare. Kit de reparare, deși comune de configurare versiune, dar componentele structurale produs superior, principal și de injecție injecție pilot gravate cu un ID digital. Mai mult, configurația de cut-off valve și pulverizarea mici diafragma tub. Astfel, mai favorabile pentru întreținere. Reparații pachet de cupru și aluminiu părți, utilizarea de masini-unelte CNC de producție și de prelucrare, există o bună precizie, este un extrem de cost-eficient instrument de întreținere. GY6-125 motocicleta instrument de reparare numai, PD24 J carburator modele, alte modele nu pot fi compatibile carburator. Cumpăra două sau mai multe grupuri sau o reducere de 10%. Dacă există o cerere pentru o mare piață en-gros, putem discuta în detaliu preț. Aici este o șansă reală de imagini :

Detalii

Tip De Element:
Carburator
Numele Modelului:
GY6-125 PD24J
Extern De Certificare De Testare:
CCC
Înălțime Element:
6cm
Articol Greutate:
70g
Tip De Material:
Cupru, aluminiu, cauciuc
Caracteristici Speciale:
reparație carburator
Nume De Brand:
LANTWU

Alegerea clienților