• Fresco
  • -10 %
3 in1 Camera foto de Parcare Senzori Negru Senzori Radar de mers înapoi Oglinda Auto retrovizoare SONY CCD Camera de mers inapoi rezistent la apa

3 in1 Camera foto de Parcare Senzori Negru Senzori Radar de mers înapoi Oglinda Auto retrovizoare SONY CCD Camera de mers inapoi rezistent la apa

RON 108.00
RON 119.60

Mari gonflabile, mașină de pat's link : aliexpress.com/store/group/large-inflatable-car-bed/404383_509033058.html MASINA retrovizoare INVERSĂ BACKUP SONY CCD PENTRU toate masinile Combinație de caracteristici : 1. Afișare imagine în oglindă și distanța pe monitor în același timp, dacă veți conecta un DVD player sau o mașină automată de monitorizare. 2. păstrați-vă în siguranță de parcare 3. Acest radar de mers înapoi poate fi, de asemenea, un vorbitor Bibi reamintesc, pentru că de la distanță de 1,5 metri. Caracteristici Produs : 1. Dual-Core 2. Nu 3. Impuls de alarmă buzzer 4. 0.3-1.5 m detectiv distanta de 5 poate fi asociat cu o vedere din spate a monitoriza și a afișa intervalul de afișare. Special concepute Toate camerele vă va trimite un cec înainte specificatii : Senzor de Imagine : 1/4 "Color CCD sistem TV : NTSC / PAL (Pal versiune ar trebui să fie necesar) număr Efectiv de Pixeli : 728 × 512 Rezolutie : 480 linii TV Iesire Video : 1.0 VP-P, 75 Obturator Electronic : 1/60 (NTSC) -1 / 10000 S, 1/50 (PAL) -1 / 10000 S calitate rezistent la apă : IPX 68 temperatura de Operare : -20 C~ + 80 C, RH95% Putere de Lucru (DCV) : 1 consum de Curent : 90 m A (maxim) Setare : 1. Setați camera pentru masina ta's de înmatriculare zona 2. Reglați poziția optimă a obiectivului camerei. 3. Conectați cablul de alimentare (roșu și negru) pentru a vă conecta la masina ta lumină cablul de alimentare. 4. Video (galben) este conectat la monitor. TV camera auto sistem : În general, cele mai multe monitoare suport NTSC și PAL sistem TV. Așa că nu contează camera PAL sau NTSC sistem. Cu toate acestea, dacă nu sunteți sigur, verificați monitorul tau suporta NTSC sau PAL. Dacă monitorul acceptă numai NTSC sau PAL, vă rugăm să ne trimiteți plata ta, ai nevoie de un mesaj de pe o zi de lucru, sistem de televiziune. Sau ne va trimite aleatoriu NTSC sau PAL camera video
SONY CCD
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client ce putem mai bine.
Va vom returna pentru produsele returnate în termen de 7 zile de la primirea acestora, pentru orice motiv. O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală.
Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.
Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare.
La primirea elemente, va vom returna imediat.
Garanție Și Întreținere :
Noi oferim 1 luna de înlocuire și 12 luni întreținere garanție. Elementele pot fi înlocuite în prima lună sau menținute pentru primul an.
***** Cumpărătorii sunt responsabil doar pentru returnare taxe pentru articole de garanție.(În cele mai multe cazuri, cumpărătorul va trebui doar pentru a reveni la problema componente, mai degrabă decât întregul pachet.).
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să asigurați-vă că veți obține noastre (vanzatori) adresa de returnare, și scrie cadou pe detalii livrare foaie. Vă rugăm să folosiți regulat servicii poștale și trimite-ne numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.
Feedback-ul :
Vă rugăm să ne lăsați un feedback bun în cazul în care elementul a primit în stare bună;
Pentru Cumpărătorii care nu este satisfăcătoare, cu Experiența dumneavoastră de cumpărături, puteți oricând să ne contactați înainte de ai plecat rezultatul feedback-ul;fiecare problemă ar putea fi rezolvat printr-o bună comunicare între ambele părți.

Detalii

Lungimea de Cablu Video:
6M
Shell Material:
Plastic
Tip De Material:
ABS
Fir sau Wireless:
Sârmă
Tipul De Alarmă:
Sisteme De Alarma,Telecomanda Început,Vehicul De Rezervă Camere Video,Accesorii
Nume De Brand:
FUWAYDA
Material Lentile:
Plastic + Sticla

Alegerea clienților